První reakce nešťastného Krampola: CHLAST JÍ ZMĚNIL OSOBNOST | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

První reakce nešťastného Krampola: CHLAST JÍ ZMĚNIL OSOBNOST

Jiří Krampol promluvil o své manželce.
Jiří Krampol promluvil o své manželce. (profimedia.cz)

Leží na oddělení JIP a jde jí o život. Hanku Krampolovou (57) odvezla přímo z bytu sanitka a je to vážné. Manžel Jiří Krampol (80) ji konečně směl po několika dnech navštívit. Bude to ještě běh na dlouhou trať!

Hercova manželka už čtvrtý den zůstává v pražské Nemocnici Na Františku. Záchranka ji tam převezla s totálním vyčerpáním organismu. „Je úplně vycucnutá, krvinky, všecko,“ prozradil deníku Aha! Krampol. „Hanka byla prostě vyčerpaná. Žádnej chlast, nic takového v tom roli nehrálo,“ tvrdil zpočátku. Pak ale sám od sebe přiznal, že za její stav může i alkohol!


„To víte, když jste čtyři roky doma, všechno možný vás bolí, jíte prášky na spánek, bolest, na všechno, pak to trochu zkombinujete s chlastem, jako to udělala ona, tak se ta osobnost úplně změní. Ta holka se úplně změnila!“ prozradil Krampol. Nyní Hanka podle jeho slov dostává kapačky a dávají ji dohromady. Ani lékaři ale nevědí, co s ní bude! „Ve středu se mám zeptat, to budou vědět víc...“ dodal Krampol s obavami v hlase.

A takhle to s ní šlo dolů...
1998
Hanka Krampolová chodila s manželem cvičit, ale nebyla stále spokojená s bříškem. Nechala si udělat liposukci, která dopadla podle jejích představ.
2000
Po sedmi letech manželství vypadala Hanka vesele a spokojeně. Ještě žil Jirkův pudlík Rambo, předchůdce yorkšírky Žanetky.
2007
Hercovu čtvrtou manželku velice lákalo vyzkoušet botox. První kontakt s vylepšováním dopadl dobře, cítila se bez vrásek výrazně mladší, dodalo jí to sebevědomí.
2010
Zato po rozsáhlé plastice obličeje se rány strašně špatně hojily a Hance zůstaly velké jizvy. Byla nešťastná, snažila se zakrývat postižená místa vlasy, a nechtěla chodit mezi lidi. Občas doma sáhla po skleničce.

Prosinec 2012
Hanka spadla ze schodů, když šla venčit Žanetku. Zlomila si levé koleno. Museli ji operovat. Několik měsíců chodila o berlích, podstoupila rehabilitace, ale zůstaky jí následky. V tomto roce jí navíc zemřela maminka. Hanka utápěla žal ve víně.
Prosinec 2013
O rok později, na stejném místě, spadla Hanka ze schodů znovu. Tentokrát si zlomila levé rameno. Oěpt následovala operace a dokonce reoperace. Ruka je ale hůře pohyblivá. Bez prášků na bolest a na spaní to nejde.
2016
Hanka špatně stoupla a zlomila si kotník právě v době, kdy měla roztočený pořad Prostřeno. Musela sedět a mít nohu schovanou. Na psychice Hanky Krampolové se už rány osudu začaly hodně projevovat.
2017
I když je manželka o 23 let mladší, zůstává všechno na Jirkovi.
2018
Na manželových osmdesátinách byla bez berle. Jirka jí koupil nové šaty, zdálo, že je všechno opět v nejlepším pořádku. Povídala si s hosty a dokonce ani nepila alkohol.

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.