Chlapi Etzler, Carda a další: V dámských šatech za 15 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chlapi Etzler, Carda a další: V dámských šatech za 15 milionů!

Miroslav Etzler v jednom ze svých kostýmů v novém muzikálu Kvítek Mandragory
Miroslav Etzler v jednom ze svých kostýmů v novém muzikálu Kvítek Mandragory (Profimedia.cz)

Natáhnout přes chlupaté nohy silonky, vycpat podprsenky a hupsnout do lodiček s podpatky. Testosteron Miroslava Etzlera (54), Josefa Cardy (63) a dalších dostane v novém muzikálu Kvítek mandragory pořádně zabrat. Po jevišti budou lítat v dámských hadřících. Ale na druhou stranu, kostýmy stály neuvěřitelných 15 milionů korun!

Tentokrát se budou muset pánové před představením zvlášť pečlivě oholit, možná raději i jinde než na tváři.

Třeba aby nepotrhali silonky. Většina z pánské části ansámblu bude muset vměstnat svá mužná těla do šatů, sukýnek a krajkových topíků. A tam by zarostlí nevypadali zrovna sexy. Odměnou za trochu nepohodlí jim bude luxus. Takový na sobě ještě Etzler, Carda a další kumpáni z nového muzikálu neměli.

„Ano, nejdražší kostýmy na sobě nebudou mít dámy, ale právě pánové v dámských efektních šantánových šatech. Látku jsme dovezli z Dubaje, metr stál šest tisíc korun,“ prozradil kostýmní výtvarník Roman Šolc. „Ušili jsme róby pro devět chlapů, jeden z nich si obleče i Bronislav Kotiš,“ dodal Šolc s tím, že na představení je potřeba 180 kostýmů! A tak se není čemu divit, že se celkové náklady vyšplhaly na 15 milionů korun!

„Jde o hodně převlékací záležitost, kdy jim za jízdy měníme oblečení a přemalováváme je do jiných postav. Je to honička,“ přiznal kostymér. Do nejšílenější variace ale vtěsnali Mirka Etzlera, který alternuje s Michalem Novotným (39) z Ordinace. Ve žlutém hábitu à la kuře by nikoho z nich nepoznali ani vlastní příbuzní. Detektivní muzikálová komedie má premiéru už 13. března v Divadle Broadway.

„U mě převládá takový mix pocitů, mísí se spokojenost, jak se představení vyvíjí, ale do dne D je toho ještě dost před námi,“ svěřil se režisér a autor scénáře Radek Balaš (53), známý i z taneční show StarDance. Pohybu prý bude v představení také víc než dost.

 Na video s Mirkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.