OCHRANKA V AKCI: Alkoholem posilněná Camilla prý zaútočila na Alžbětu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

OCHRANKA V AKCI: Alkoholem posilněná Camilla prý zaútočila na Alžbětu

Camillu královna Alžběta nemá ráda.
Camillu královna Alžběta nemá ráda. (Foto Profimedia.cz)

Fakt, že vztahy v královské rodině nejsou zalité slunce, není pro nikoho novinkou. Přestože se na veřejnosti k sobě chovají hezky a rozdávají úsměvy, pravda je jinde. Buckinghamský palác odkrývá další skandál. Camilla, vévodkyně z Cornwallu, údajně napadla královnu Alžbětu II.

Incident se měl odehrát v půlce ledna letošního roku na hradě Balmoral ve Skotsku, kde se sešli snad všichni členové královské rodiny. Přestože to zpočátku vypadalo na poklidnou sešlost, vše se během chvilky proměnilo v hotové peklo.

„Bylo to šílené, nic takového jsem neviděla,“ řekla podle deníku Šíp očitá svědkyně. Camilla to na sešlosti přehnala s alkoholem a neměla problém se otevřeně vyjádřit k incidentu prince Phillipa, který měl nehodu, když řídil vůz nedaleko venkovského sídla královské rodiny na východě Anglie.

„Camilla vyměnila gin s tonicem za víno poté, co jí Charles řekl, že se jí pletou slova,“ řekl podle deníku svědek. „Vypila celou lahev, hrozně se opila a začala urážet všechny přítomné. Když se situace zdála být nezvladatelná, královna Alžběta zakročila. Řekla Camille: Tak a dost, Camillo! Jsi ostudnou alkoholičkou a přítěží pro korunu a celou naší rodinu! A v ten okamžik Camilla zrudla vzteky, vystřelila proti královně Alžbětě a chrstla jí víno do tváře,“ řekl podle deníku Šíp svědek.

Camilla následně chytila Alžbětu za krk a strhla z ní perlový náhrdelník, který zdědila po své matce. O chvilku později ležela na podlaze. Ochranka posléze Camillu odvedla do její lóže, kde ji zamkli. Podle svědků byla královna v šoku a smutně hleděla po rozsypaných perlách.

Camilla si svým výstupem vysloužila zákaz. Nesmí se účastnit veškerých rodinný událostí – Vánoce, narozeniny nebo velikonoční večírky. Vévodkyně své počínání podle deníku Šíp svedla na reakci alkoholu s léky, které užívá na nemocná játra.

 Ikonické outfity britské královny Alžběty II.:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
2. 3. 2019 • 11:28

Pokud jsem četla dobře, tak Diana byla hysterická a vůbec nezvládala některé situace. Myslím, že byla začátkem konce a celá monarchie půjde do háje.

hayena
1. 3. 2019 • 19:49

Kecy v kleci.

dadavydov....@...
1. 3. 2019 • 17:36

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.