Stále to nepřichází! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stále to nepřichází!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, je mi 23 let a mám již 5 let stejného přítele. Ale bohužel poslední dobou (cca 3 měs.) nemám vůbec chuť na sex. S přítelem jsme o tom mluvili a je velmi chápavý, ale oba nás to trápí. Nedokážu se absolutně vzrušit a když k "něčemu" dojde, tak je to jen proto, že je mi přítele líto. Bohužel z mé strany podnět k milování stále nepřichází. S přítelem se milujeme a máme vyrovnaný vztah, proto nechápu v čem mám problém. Myslím si, že jsem docela mladá abych se již musela zabývat tímto problémem. Děkuji za odpověď. (Lenka, 23)

Dobrý den Lenko, situace, kterou popisujete, není jednoduchá, ale rozhodně nejde o vzácný jev. Příčin, které mohou hrát ve ztrátě chuti k sexu roli, je velmi mnoho, hormonální antikoncepce, stres nebo problémy ve vztazích jsou jedněmi z nich. Pokud sama přesně nevíte, čím by to mohlo být, zkuste se obrátit na sexuologa. Věřím, že se Vám tuto dočasnou krizi podaří překonat.

 

 
 

 

Přečtěte si
noreenlope...@...
5. 3. 2019 • 17:20

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.