Ewa Farna: Jak tajila těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ewa Farna: Jak tajila těhotenství

Ewa Farna měsíce tajila těhotenství.
Ewa Farna měsíce tajila těhotenství. (Foto Aha! – Pavel Machan, Instagram.com, Facebook)

Zatajit těhotenství a stále být na očích? V tomhle je Ewa Farna (25) unikát. Když se v pondělí v klipu mapujícím její životní cestu s manželem Martinem Chobotem (29) objevila ve vysokém stupni těhotenství, všem spadla brada.

„Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží. Trochu jsme tedy doplnili klip o aktuální záběry a teď je už i vaše,“ dodala zpěvačka ke klipu, pobíhá po pláži v krátkých šatech a je minimálně v sedmém měsíci těhotenství.

Farné dost nahrály výkyvy váhy, které ji provázely, a i na videu z 2. února ze Zlína, kde zpívala, požehnaný stav maskovala volnými černými šaty a sakem pod zadek. Ani na dalších snímcích z poslední doby není její těhotenské bříško vidět, Ewa vše dobře maskovala. Ať už volnějším oblečením, fotkou zepředu, nikdy ne z profilu, nebo před sebou něco měla. Jako začátkem ledna si před sebe dala zlatou desku.

Další slavné mámy tajnůstkářky

Diana Kobzanová (36)
Modelce a moderátorce se podařilo utajit celé druhé těhotenství. Přiznala ho až v 38. týdnu, kdy na svém Instagramu zveřejnila fotky v růžových plavkách a s bříškem. Na Floridě, kde žije s hokejistou Michaelem Frolíkem (31) vychovávají dcery Ellu (3) a Lily (10 měsíců).

Martina Gavriely (40)
Bývalá moderátorka tajila svoje těhotenství tak dlouho, než se přehoupla do sedmého měsíce. A tehdy se vyrazila pochlubit bříškem na společenskou akci. Syn dostal jméno Lee (4 měsíce).

Olga Menzelová (41)
Režisér Jiří Menzel (81) nikdy moc neuvažoval o dětech dokud nepotkal Olgu, která mu do života přivedla nevlastní dceru Annu Karolínu (9). V případě druhého potomka, tajili jak požehnaný stav, tak i narození Evy Marie (3).

Ewa Farna na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ingmatveev...@...
27. 2. 2019 • 17:30

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.