Drsně sestřelil fabii a od nehody UJEL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drsně sestřelil fabii a od nehody UJEL!

Fabia se zastavila až v příkopě o strom.
Fabia se zastavila až v příkopě o strom. (foto PČR)

 Ve zpětném zrcátku přehlédl předjíždějící auto, způsobil šílenou nehodu a když viděl, co se stalo, šlápnul na plyn a ujel. Teď po řidiči zřejmě s polskou registrační značkou, vyhlásila policie pátrání.

Bouračka se stala minulý týden ve středu mezi Frýdlantem a Hajništěm na Liberecku. Nyní vyšetřovatel zveřejnil záběry a žádá svědky o pomoc při pátrání. „Řidič černé Škody Superb při předjíždění pravděpodobně přehlédl, že je již předjížděn jiným vozem. Aby šofér fabie zamezil střetu, strhl řízení, dostal smyk a skončil v příkopu, kde se převrátil a narazil do stromu,“ popsal karambol policista Vojtěch Robovský. 

Zatímco šofér superbu i řidič z předjížděného Volkswagenu Polo od nehody ujeli, další šofér, který záběry natočil palubní kamerou, běžel řidiči fabie na pomoc a zavolal mu záchranku. „Měl středně težká poranění. Převezli jsme ho na traumacentrum do Liberce,“ řekl Aha! mluvčí záchranky Michael Gregoriev.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.