Aneta Vignerová o scenáristovi televizního hitu MOST! Kolečkovi: Jsem kouslá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aneta Vignerová o scenáristovi televizního hitu MOST! Kolečkovi: Jsem kouslá!

Aneta a Petr spolu randí už dva měsíce.
Aneta a Petr spolu randí už dva měsíce. (Petr Kolečko, Aneta Vignerová)

Už je to jasné. Aneta Vignerová (31) svoji lásku k scenáristovi a autorovi seriálového hitu MOST! Petru Kolečkovi (34) už netají. Společně vyrazili na víkend do luxusního mlýna, kde si užívali romantiku u večeře nebo na pokoji.

Pár spolu randí dva měsíce, ale teprve nyní Miss ČR 2009 potvrdila, že jde o velkou lásku, a dokonce by se nebránila dítěti! Vzhledem k tomu, že Petr Kolečko má z manželství dvě děti, tak by to aspoň pro něj nebylo nic nového.


„Určitě se tomu nevyhýbám. Myslím, že věk na to mám a děti mám moc ráda. Co přijde, přijde. Nechme tomu čas, všechno chodí tak, jak má,“ prozrazuje Vignerová, která si s partnerem užila víkend v krásném prostředí Vysočiny.


„Jsem zamilovaná, už dlouho jsem nebyla takhle kouslá. Kdyby to nebylo vážné, určitě bych s tím nešla ven. Okouzlil mě určitě svým humorem, chytrostí, a hlavně nadhledem. A samozřejmě se jeden druhému líbíme jako lidi,“ usmívá se modelka. Seznámili se před dvěma roky během natáčení filmu Masaryk.

Aneta Vignerová krutě narazila v zahraničí! Nebyl o ní zájem.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.