Navrátilová na párty aneb s Martinou v pyžamu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Navrátilová na párty aneb s Martinou v pyžamu

Známé ženy oblékly saténová pyžama s monogramy. Navrátilová je uprostřed vzadu.
Známé ženy oblékly saténová pyžama s monogramy. Navrátilová je uprostřed vzadu. (Instagram)

O rakovině prsu ví opravdu mnohé a neostýchá se pro dobrou věc…třeba veřejně pózovat v pyžamu. Bývalá tenisová jednička Martina Navrátilová (62) je tváří celoevropské kampaně My Time, Our Time (Můj čas, náš čas), jejímž úkolem je zvýšit povědomí o nebezpečích rakoviny prsu.

Proto se zúčastnila pyžamové párty. Akce proběhla v rámci kampaně proti rakovině prsu, což je nemoc, s níž se Martina seznámila mnohem blíž, než si kdy přála. V roce 2010 se svěřila, že jí choroba byla diagnostikována (stalo se tak v únoru, tedy přesně před devíti lety) a podstoupila operaci, při níž jí vyjmuli malý nádor, a šest týdnů ozařování. Měla štěstí, rakovina byla odhalena včas.

„Všichni říkají, žen nemají čas chodit k lékařům. Sama jsme tehdy byla na kontrole po čtyřleté pauze. Přitom jsem žila zdravě. Kdybych nepřišla, byla bych ve velmi vážné situaci, takže pravidelné prohlídky určitě nepodceňujte, jde o život,“ varovala ostatní ženy Navrátilová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.