Čech (52) v kamionu na německé silnici. Riskantní předjíždění jako pokus o vraždu!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čech (52) v kamionu na německé silnici. Riskantní předjíždění jako pokus o vraždu!?

Kamion předjížděl jiný na plné čáře. Těsně se minul s autobusem v protisměru.
Kamion předjížděl jiný na plné čáře. Těsně se minul s autobusem v protisměru.  (Foto Facebook)

Riskantní předjíždění na plné čáře se českému řidiči (52) na německé silnici nevyplatilo. Měl být obviněn z pokusu o vraždu a hrozí mu vazba!

Bezohledný manévr se stal 22. ledna v bavorsko-českém pohraničí. Vše zachytila palubní kamera předjížděného kamionu. Na záznamu je vidět, že se jen těsně vyhnul autobusu v protisměru. Podle německého listu Passauer Neue Presse má být obviněn z pokusu o vraždu obecně nebezpečnými prostředky a je na něj vydán evropský zatykač. Po zatčení by do zahájení procesu měl být v německé vazbě. „Pokud by byl vydán evropský zatýkací rozkaz a řidič měl bydliště na Vsetínsku, byli bychom požádáni o spolupráci,“ uvedl policista Vladislav Malcharczik. To se prý zatím nestalo. Kamion patří vsetínské firmě Mikostar logistics. „Řidič dostal výpověď,“ řekl jednatel firmy Miroslav Vítek.

Přečtěte si
Josef124
7. 1. 2020 • 07:05

Takový hazard nikdy nepochopím. Jako by nemohli jet normálně za sebou. Nechápu, kam někteří tak spěchají. Mně by se také líbilo, když bych byl v cíli rychleji, ale nezblázním se, když tam dojedu o hodinu déle. Jako řidič kamionu už jezdím dlouho, takže jsem si už zvykl na hustý provoz a rozhodně žádný jiný kamion nepředjíždím. Mám pronajatý kamion z http­s://ww­w.tir­centru­m.cz/ a když bych si ho při autonehodě naboural, tak bych nemohl pracovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.