Gott žije, ale... Něco tu dál nehraje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gott žije, ale... Něco tu dál nehraje!

Karel byl podle informací Aha! v den, kdy se šířila fáma o jeho smrti, v nemocnici pouze na odběru krve.
Karel byl podle informací Aha! v den, kdy se šířila fáma o jeho smrti, v nemocnici pouze na odběru krve. (D. Kundrát, archiv Blesku)

Žádné hory s manželkou Ivanou (43), jak má ukázat fotka, která se objevila na Facebooku! Karel Gott (79), o kterém v úterý kolovala fáma, že zemřel, je po dalším zánětu dýchacích cest v domácím léčení a nikam neodjel. A dokonce byl znovu v nemocnici!

Deníku Aha! to potvrdilo několik důvěryhodných zdrojů z okolí samotného Gotta. „On byl do neděle v nemocnici a jeho žena odjela mezitím s dcerami na prázdniny do Alp. Karla pustili domů, kde byl sám s tchyní, ale v úterý jel znovu do špitálu na odběry krve na hematologii, protože mu zase nebylo dobře!“ popsal zdroj.



Slavíkova mluvčí Aneta Stolzová v úterý poté, co celým Českem v nebývalé síle zacloumala spekulace o jeho skonu, naší redakci napsala: „Pan Gott je v pořádku, co nejvíce času tráví soukromě se svou rodinou, věnuje se psaní vlastní autobiografie a natáčení dokumentárního filmu s režisérkou Olgou Špátovou.“ Dle našich informací ovšem štáb nějaký čas neviděl a znovu vidět se mají 23. února, kolem koncertu v Příbrami. V téže zprávě pak ještě Stolzová slíbila: „Během zítřka dá pan Gott na Facebook další foto!“ Jenže žádný Mistrův aktuální obrázek se na sítích do uzávěrky tohoto vydání neobjevil. „Ještě nevíme, kdy ho zveřejníme. Dáme vám vědět!“ tvrdila včera odpoledne zpěvákova mluvčí.

Proč a kdo to udělal?
Rána, která byla slyšet až na Slovensko! To spadl v úterý odpoledne kámen ze srdce všem poté, co byla vyvrácena fáma o údajné smrti Karla Gotta. Slavík žije, ale je potřeba si klást otázky. Něco tu totiž nehraje. Proč to někdo udělal? A jak to, že se mu to povedlo rozšířit tak neuvěřitelně rychle do tolika směrů, do novin i televizí, ale i mezi lidi úplně mimo média? Aha! předkládá několik variant:

1. Nějaký ubožák si chtěl vyzkoušet reakci médií a čistě pro radost obvolával všechny, kteří ho napadli.
2. Nebo to dokonce bral jako svůj projekt, provokaci s cílem natočit a zaznamenat lavinu, která se strhla. A v budoucnu vystoupí s popisem toho jak, co a kdy udělal...
3. Někdo si myslel, že by si mohl trikem vydělat a že by za takové informace dostal zaplaceno, což se pochopitelně velmi mýlí!
4. Nešlo o pomstu? Někomu z okolí Karla Gotta? Jemu samému? Nemocnici, ve které se Slavík často léčí?

Matoucí fotky? Proč?
Gottův tým měl v úterý překotný den. Pochyby o tom, zda je Slavík v pořádku, živ a zdráv, ovšem »rozptyloval« způsobem tak trochu nešťastným. Záhy po uklidňujícím statusu na Facebooku („Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám.“) nahrál někdo na Gottův profil i fotku s textem: „Abych vás uklidnil, sdílím s vámi i aktuální foto od Lenky Hatašové.“ Sama autorka nám ale sdělila, že jde o ateliérový snímek staršího data. Záhy »do hry« vstoupila ještě nejlepší kamarádka Gottovy ženy Ivany, zpěvačka Ilona Csáková (48). S popiskem „No comment“ zveřejnila fotku, na které sedí Karel s Ivanou na sněžném skútru. Fanoušci mocně jásali, v jaké vidí Gotta kondici a náladě, ani toto foto ovšem nebylo zcela aktuální! Vzniklo o víkendu 2. a 3. února, kdy Slavík pobýval s rodinou ve Špindlerově Mlýně. „Řeknu vám jenom to, že Karel žije,“ opáčila Csáková na přímý dotaz a ukončila hovor.

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Platenik
15. 2. 2019 • 17:44

Něco nehraje hlavně od té doby co si pověsil na krk tu nenažranou žirafu s koňskou hlavou.

Zyxr
15. 2. 2019 • 12:53

A komu ty?

qwerta
14. 2. 2019 • 22:54

aveneta

tomlk007
14. 2. 2019 • 22:07

Komu bude ten šišlavý hejkal chybět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.