Tomu neuvěříte: Žena omylem vyfotila královskou rodinu a začaly se dít věci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomu neuvěříte: Žena omylem vyfotila královskou rodinu a začaly se dít věci!

Obyčejná žena vyfotila shodou náhod fotku za miliony.
Obyčejná žena vyfotila shodou náhod fotku za miliony. (Twitter)

Může to trochu připomínat romantický příběh, který byste možná označili za značně nevěrohodný. Svobodná matka a fanynka britské královské rodiny Karen Anvil předloni vyfotila slavnou čtveřici: prince Harryho, Williama, Meghan Markle a Kate Middleton. A najednou nabral její život neskutečné grády.

Žena, která se potýkala s dluhy, tak podle expresu.cz  za rok nečekaně vydělala na snímcích královské rodiny v přepočtu asi milion a půl korun. A následně ještě získala pozvánku na udílení cen BAFTA (britská filmová a televizní ocenění – pozn. red.), kde měla možnost zvěčnit si vévodkyni Kate.

A jak se jí její majstrštyk vlastně povedl? Karen Anvil milovala královskou rodinu vždycky. A tak jednoho prosincového dne opět čekala v davu jiných fanynek, až se členové dvora objeví na cestě ke kostelu, kterou pravidelně chodí na vánoční mši. A povedlo se! Zvěčnila rovnou oba prince i s manželkami. A to tak dobře, že se hned tři z nich dívají přímo do jejího objektivu. Navíc jsou Kate i Meghan krásně rozesmáté.

Karen pak snímky umístila na sociální síť. A během několika hodin už fotky obletěly celý svět, média jimi byla okouzlena. Fotky zkrátka měly jedinečnou kompozici i atmosféru, která se ani profesionálům často nedaří. A tak Karen najednou oslovovaly agentury z celého světa, že snímky odkoupí.

Třešničkou na dortu pak pro amatérskou fotografku bylo i to, že se setkala osobně s princem Harrym a Meghan. Ti se jí prý zeptali, jestli snímky aspoň pořádně zpeněžila. „Díky penězům za jedinou fotku jsem si vydělala tolik, že nemusím téměř rok pracovat, a splatila jsem všechny dluhy!“ svěřila se nadšeně Karen pro deník Daily Mail.

Takhle Kate a William představili světu svého třetího potomka: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 2. 2019 • 13:59

Co na tom bylo za náhodu ? Za takový kraviny se platíjí ?Bóže to je svět !!! Média potřebovala jen tu jednu rpzesmátou fotku?Dyť na fcb je to veřejný, nechápu to !

majojo
13. 2. 2019 • 21:37

Omylem vyfotila královskou rodinu... to se mi líbí! Jdu si takhle odpoledne vyfotit stavební jeřáb, zmáčknu to - a hele, místo jeřábu princ! To mně maminka nepochválí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.