Tohle Daru asi zabolelo: Pravda o žádosti o ruku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle Daru asi zabolelo: Pravda o žádosti o ruku

Smutná Dara.
Smutná Dara. (Foto: Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl, archiv)

O víkendu Dara Rolinsová (46) vystupovala na plese v Ústí nad Labem. Atmosféra byla plná energie a všichni si koncert užívali. Po vystoupení se zpěvačka stala svědkem něčeho nečekaného. Před jejíma očima se odehrála žádost o ruku.

„Přišla se jen vyfotit. Už v té chvíli byla dojatá, prý mě miluje. A potom to přišlo! Klekl si a požádal ji o ruku! Tak TOTO jsme tu ještě neměli. A jeho miluji taky, opakovala přes slzy dojetí slečna. Jo, a řekla ANO," napsala zpěvačka k sérii snímků dokumentující žádost o ruku.

Z fotografií je zřetelné, že nejen budoucí nevěsta, ale ani zpěvačka neudržela své emoce na uzdě a radovala se společně se šťastnou dvojicí. Podle informací Blesku slečna se svým partnerem žije již devět let.

Přestože Rolins momentálně žije bez partnera, zamilované dvojici jejich lásku přeje. Po rozchodu s Rytmusem zpěvačka žádný nový vztah nepřiznala, prý je ale ve svém životě šťastná.

 Dara po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.