Starost o Hlaváčovou: Munzarová povolala pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Starost o Hlaváčovou: Munzarová povolala pomoc!

Jana Hlaváčová po pohřbu manžela osamělo.
Jana Hlaváčová po pohřbu manžela osamělo. (lbp)

Odchod Luďka Munzara (†85) byl velkou ránou nejen pro jeho manželku Janu Hlaváčovou (80), ale pochopitelně pro celou rodinu. Každý se se ztrátou pak vypořádá po svém. Dcera Bára Munzarová (47) zvolila podle Blesku odjezd do hor. Proto nemocné mamince Janě Hlaváčové najala pečovatelku.

Aby se vzpamatovala z těžkých okamžiků, sbalila lyžařskou výbavu a spolu s manželem Martinem Trnavským (48) a dcerou Annou (17) odjeli do 700 kilometrů vzdáleného italského letoviska Bormio. „Cestu naplánovali narychlo a zrušili kvůli ní na jeden týden pracovní aktivity,“ prozradil Nedělnímu Blesku zdroj z okolí Munzarové. Tím, že jsou v Bormiu, se ale nijak netají. Martin Trnavský na svém Instagramu totiž pravidelně zveřejňoval fotografie z místa.

Jenže aby mohli odjet, museli zajistit péči o Janu Hlaváčkovou, která se kvůli Parkinsonově chorobě o sebe sama nepostará. Vyřešili to pečovatelkou: „Děje se tak vždy, když je Bára pracovně vytížená a nebo mimo republiku. Paní Hlaváčové je pečovatelka neustále nablízku,“ dodal zdroj.

Smrt milovaného muže pochopitelně herečkou otřásla také: „Všechno je teď depresivní. Teď vám můžu říct jen jedno – pořád jen spím…“ řekla Blesku Hlaváčová krátce před pohřbem manžela, kterého se ze zdravotních důvodů nemohla zúčastnit.

Slova Jany Hlaváčové, která pronesla před pohřbem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vuhp
13. 2. 2019 • 11:06

Je to velice vysilující se starat o dva nemocné lidi.Udělali velice dobře , že alespon na týden si jeli dobýt baterky do hor. Ten kdo jim to nepřeje se asi nikdy o nikoho nemusel starat.

majojo
12. 2. 2019 • 18:39

No to je fakt zvláštní, že jede na tejden na hory a obstará nemohoucí matce pečovatelku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.