Chudák Gott: Nepochopitelný výsměch od známého kamaráda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudák Gott: Nepochopitelný výsměch od známého kamaráda

Karel Gott svoji rodinu brání.
Karel Gott svoji rodinu brání. (Foto Petr Adámek, Instagram.com, ara)

Zlatý slavík sice humor miluje, ale jakmile se vztahuje k jeho rodině, pak se umí tvrdě vymezit. Právě kvůli tomu, že se do rodiny Karla Gotta (79) dle názoru Mistra nevhodně opíral imitátor Petr Jablonský (39), který byl přitom jeho kamarádem, přátelství mezi bavičem a zpěvákem předčasně skončilo. Jenže Petr Jablonský se teď do zpěváka prý „naváží“ o poznání hůř.

Svár mezi imitátorem a Mistrem začal poté, kdy  Petr Jablonský se Sandrou Novákovou předváděli v televizi Barrandov, co se asi odehrávalo při muzikálu, v němž hrála Ivana Gottová (42). Zlatý slavík z toho podle extra.cz vyšel trochu jako podpantoflák.  A to se mu dvakrát nelíbilo.

„Měl jsem ho docela rád, dělali jsme spolu i Silvestra a měl jsem ho za slušného člověka. Dělal jsem si iluze, že patříme do stejné party. Ale co udělal s tou holkou, jak se nalíčila jako Ivanka v muzikálu, to je strašné. Je to pro mě neuvěřitelné zklamání, protože to nemá úroveň. Není to vtipné, jenom zlé. A takoví lidé u mě končí. Je to kudla do zad,“ řekl tehdy podle Super.cz na adresu Jablonského Karel Gott.

Ten se ale ohradil proti Mistrově reakci tím, že přesně takhle jeho choť na své bezprostřední okolí působí: „Tuším, že lidé, kteří se v branži pohybují, si o paní Ivaně myslí, že se přesně takhle chová. Kolegové ze šoubyznysu mi k videu říkali, že takhle to přesně je, že jsem se trefil,“ stál si za svým bavič a dodal, že pana Gotta trochu lituje. A v jeho imitování Mistra a Ivany ho to nezastavilo.

Na konci loňského roku prý podle extra.cz vyprávěl tuto historku: „Já jsem jednou na Silvestra potkal takovou krásnou dívku, ale říkal jsem si: Oči má sněhem zaváté a v duši má chladný stín… Ona byla chladná, protože byla lesbička, přátelé. A když se mě novináři zeptali, jak se vlastně dívám na ty lesby, tak jsem říkal: ,No, většinou na internetu a v HD kvalitě!´“ zavtipkoval na adresu obou Petr Jablonský.

Servítky si imitátor nebral ani poté, kdy bylo zrušeno vyhlášení ankety Český slavík. Na Frekvenci 1 napodoboval Gotta s tím, že volá organizátorům Památka roku, že by chtěl vyhrát, aby měl aspoň nějakou cenu. Pro Mistra asi hodně velké „sousto“…

Na ožehavé video, které vytočilo Karla Gotta, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
19. 2. 2019 • 19:06

Pravděpodobně slovo parodie, většině nic neříká ! Kde je napsáno, že Gott je národní modla a všichni se z něho pose ..rou ?! Kde je napsáno, že ho musí všichni obdivovat a oslavovat ?! A hlavně, kde je napsáno, že ač bavič, nebo řadový občan nemá pravdu když poukáže na trapnost bytí staříka, na jeho dozorkyni * Ivanku *... já dávám Jablonskému palec nahoru. Hold, pravda bolí 😂😂😂

Platenik
12. 2. 2019 • 18:53

Nejvíc ho to naštvalo, protože podpantoflák je !

strejda777
12. 2. 2019 • 16:13

Chudák Jablonský, do očí by to Gottovi neřekl, tak si hraje na "umělce" a ještě nedej bože prý "komika"! Byl a je trapný, nic moc neumí........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.