Absolutní zákaz! Andrea Pomeje obětí zbytečné hysterie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolutní zákaz! Andrea Pomeje obětí zbytečné hysterie?

Andrea Pomeje jako playmate.
Andrea Pomeje jako playmate. (FTV Prima)

Krásná manželka Jiřího Pomeje (54) musí čelit nepříjemné kritice, že opustila svého muže v nejtěžší životní situaci a ještě si narazila jiného. Není ale pravdou, že by o Jirku ztratila zájem. I ona jeho zdraví  a situaci kolem něho řeší, jenže se k němu nesmí vůbec přiblížit.

I když Andrea Pomeje(29) přes práh sanatoria nepřejde, protože si to podle Šípu.cz nepřeje nejen tatínek Jirky, ale ani sám  Pavel Pásek, kteří jsou přesvědčení, že přítomnost manželky herce a dabéra psychicky vyčerpává, přesto se krásná dýdžejka snaží zjistit, jak na tom Jiří Pomeje je. „Jsme pravidelně v kontaktu s Jiřího sestrou Péťou, bavíme se, ale spíš o tom, jak se má ona, má to taky těžké,“ řekla pro Blesk Pomeje. Informace tak dostává výhradně jen od Jiřího sestry, sama se prý po svých zkušenostech raději už neptá.

Jediné, co o Jirkovi ví, je prý to, že se jeho stav v současnosti nijak nezměnil. Také dodala, že vzhledem k situaci je rozvod odložený na dobu neurčitou. „Nemělo by to teď smysl,“ je přesvědčená Andrea Pomeje, která se ale zároveň těší z nové lásky s přítelem Petrem.

 Andrea Pomeje promluvila o soužití s Jirkou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.