Vondráčková pálí mosty: Nečekané rozhodnutí vyráží dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vondráčková pálí mosty: Nečekané rozhodnutí vyráží dech!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Aha! Tůma)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (38) poskytla časopisu Téma obsáhlý rozhovor, ve kterém na sebe i na svého budoucího bývalého muže mnohé vyzradila. Některými rozhodnutími určitě mnoho lidí překvapila. Takové odpovědi od Lucie čekal málokdo…

Nejvíce rozebíranou ženou České republiky je od rozpadu vztahu jistě Lucie Vondráčková. Zpěvačku její hokejista opustil po sedmi letech manželství a způsobil tím obrovský poprask, především kvůli tomu, že krátce nato přiznal vztah s Lucií Šafářovou.

Definitivní rozhodnutí

Dlouho se polemizovalo nad tím, kde bude Vondráčková žít s malými syny. Většina lidí čekala, že se Lucie kvůli kariéře vrátí zpět do Česka, vše je ale jinak a zpěvačka vysvětlila proč. „Nikdy jsem si to moc nepředstavovala, protože jsem myslela, že se spolu jako rodina vrátíme do Čech. Ale za okolností, které teď panují, mi to přijde jako špatný nápad. Je lepší být v prostředí, kde je klid, a kluci to znají. Tatínek je může navštěvovat, kdykoli bude chtít. Chci pro ně co nejméně změn. Už tak je všechno dost jinak než dřív,“ odpověděla Lucie na otázku, zda by si dokázala představit, že by v Kanadě žila trvale.

Kvůli mediálnímu humbuku tak raději zůstane s dětmi za oceánem a do Česka bude létat jen kvůli pracovním záležitostem. Podle Lucie je toto běžná věc, protože do rodné země létala většinu let jen dvakrát do roka. Je tedy jasné, že především pro kluky je Kanada domovem. Nejvíce musí toto rozhodnutí trápit rodiče Vondráčkové, tedy babičku a dědečka, kteří se na vnoučky určitě moc těšili a také snili o tom, jak budou žít v Čechách jako jedna velká šťastná rodina. To se bohužel nekoná. Zpěvačka se pro zemi javorových listů dle informací rozhodla i kvůli škole.

„Já chodila do školy ráda. Miluju knížky a učení. Ale propadala jsem z francouzského pravopisu, to bylo fakt peklo. Matyáš tím teď začíná, mají tak v 1. třídě hned to nejtěžší. Chodí do stejné školy už druhým rokem. V Quebeku je totiž povinná předškolní docházka ve škole, kterou bude dítě navštěvovat. Má to tam moc rád… Je státní, žádná soukromá předražená instituce jen pro vyvolené,“ prozradila blonďatá sympaťanda, která zažívá nejtěžší období v životě.

 Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
18. 2. 2019 • 21:37

Na e.xtra psali, ze TP ma dukaz, ze Lucie souhlasila s navratem do CR. Pokud to u soudu predlozi, Lucii se sance na jeji kanadsky sen vzdali. Napada me, ze mozna staci prelozit nekolik rozhovoru, ktere Lucie v minulosti na toto tema dala. Taky fakt, ze nikdy nepozadala o trvaly pobyt v tom hraje roli. Jako by v minulosti s variantou zit v Kanade moc nepocitala.

jackpot
12. 2. 2019 • 01:58

To eldorado v bulvaru rozjela Lucie a dal ho prizivuje. A co deti? Na ty jaksi nemysli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.