Tři roky žila s mrtvolou matky (†94): Tělo objevili po smrti dcery (†61) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tři roky žila s mrtvolou matky (†94): Tělo objevili po smrti dcery (†61)

V bytě v tomto domě mrtvola tři roky ležela.
V bytě v tomto domě mrtvola tři roky ležela. (Reprofoto TV Nova)

Nedokázala se smířit se smrtí mámy (†94)? Její úmrtí dcera (†61) nenahlásila a tělo zastlala do peřin. Když nyní sama zemřela, čekal policisty v Chodově na Sokolovsku nepříjemný zásah.

V bytě, kam vyjížděli s koronerem k ohledání těla jeho majitelky, našli druhou mrtvolu. Později se ukázalo, že jde o matku zesnulé. „Tělo jedné z žen bylo již v mumifikovaném stavu. Předběžně bylo zjištěno, že k jejímu úmrtí došlo zhruba před třemi roky,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Vyšetřovatel údajně vyloučil násilný trestný čin.
Sousedé neměli o mrtvole v peřinách ani tušení, dcera o mámě příliš nemluvila. „Akorát několikrát jsem slyšel, že jde za ní na návštěvu, že měla být někde v pečovateláku,“ řekl soused TV Nova.

Zda byla motivem psychická choroba nebo zištné důvody, mladší mohla mít přístup k důchodu své matky, nyní zjišťuje policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.