Krize u Krause a Chýlkové? Spekulace o rozchodu kvůli mladičké milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krize u Krause a Chýlkové? Spekulace o rozchodu kvůli mladičké milence!

Kraus byl vždy velký proutník.
Kraus byl vždy velký proutník. (Foto: Roman Souček , FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku)

Ještě nedávno patřili Jan Kraus (65) a Ivana Chýlková (55) mezi nejstabilnější dvojice českého showbyznysu. Nyní to podle slov jejich známého vypadá, že mezi nimi zuří drsná válka a dvojice spolu již několik měsíců nežije. Objevil se snad ve vztahu někdo třetí?

Není žádným tajemství, že Kraus je pořádný proutník a ve společnosti rád obletuje své mladé obdivovatelky. To samozřejmě nenechali přihlížející bez povšimnutí a vždy jeho ženu o všech událostech informovali. Chýlková však zůstává rozvážná a vše mu toleruje.

Avšak čeho je moc, toho je příliš. Před pár týdny měl být Kraus podle magazínu Moje šťastná hvězda údajně viděn ve večerních hodinách s o spoustu let mladší tmavovláskou. Podle očitých svědků spolu seděli v jedné luxusní restauraci, popíjeli víno a o něčem diskutovali. Zda šlo pouze o přátelské posezení, nebo něco víc, ukáže až čas.

Přestože si toho Chýlková nechá líbit hodně, tohle ji klidnou rozhodně nenechalo. Údajně spolu dvojice několik dlouhých dní vůbec nemluvila a ve společnosti si každý hleděl svého. Jeden z jejich dlouholetých známých prozradil, že Kraus nyní bydlí v provizorním bytě, který si pořídil do doby, než se zase usmíří. Dvojice dokonce zrušila na začátku roku dovolenou, kterou si měli užívat jenom ve dvou. Nikdo však netuší, zdali je to kvůli pracovním povinnostem, nebo ze soukromých důvodů.

 Ivana Chýlková: Na Vánoce nikdy nejsme v Čechách.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.