Solaříková po útěku z ULICE: Můžeme gratulovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Solaříková po útěku z ULICE: Můžeme gratulovat?

Patricie Solaříková
Patricie Solaříková (Foto Dana Kolářová)

Pro Patricii Solaříkovou (27) je letošní rok velmi zásadní. Nejenže po třinácti letech odešla ze seriálu Ulice, ale také oznámila zasnoubení s partnerem Tiborem Pagáčem (27). A jak se zdá, nejsou tohle jediná překvapení, které si letos herečka pro své fanoušky připravila.

Po třinácti letech působení v nekonečném seriálu Ulice se rozhodla, že je na čase si dát pauzu. Pro fanoušky to byl velký šok, jelikož herečka se v seriálu objevuje již od úplného začátku. A další šok na sebe nenechal dlouho čekat. Solaříková se na sociální síti pochlubila ubrečenou fotografii se zásnubím prstýnkem.

Jakmile herečka oznámila zásnuby, začalo se spekulovat, zda konec v seriálu a žádost o ruku na sebe nenavazují z důvodu dalšího zásadního životního kroku – těhotenství. Je tedy možné, že se v následujících měsících Solaříková opět pochlubí dojemným snímkem na sociální síti.

Rozhodnutí se posunout v osobním životě dál, nasvědčuje i fakt, že podle blízkých známých nemá herečka žádnou roli před sebou. Nechystá se ani na divadelní prkna. Vypadá to tedy, že se Solaříková bude věnovat především soukromým záležitostem a svatbě, která má proběhnout v přírodě. "Obřad bude v lese, ona i žádost o ruku proběhla v lese. Chceme to celé takové přírodní," svěřila se Super.cz herečka

 Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici!

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
josefvyskoc
8. 2. 2019 • 09:53

Smočil bych !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.