Poprask v ostře sledovaném StarDance: Další ročník už bez Terezy Kostkové a Marka Ebena? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Poprask v ostře sledovaném StarDance: Další ročník už bez Terezy Kostkové a Marka Ebena?

Marek Eben s Terezou Kostkovou
Marek Eben s Terezou Kostkovou (Profimedia)

I když se i loňský ročník oblíbené taneční show těšil výborné sledovanosti, přesto sklidil i notnou dávku kritiky. Důvodů bylo hned několik. Diváci spílali i moderátorské dvojici – Tereze Kostkové (42) a Marku Ebenovi (61).

Zatímco Marek Eben se dopustil spíše roztomilého přeřeknutí, kdy si spletl rok vysílání a uvedl, že jde o ročník 2019, Tereza to pak měla u diváků o poznání horší. Při rozstřelu, kdy se volila finálová trojice, se totiž dopustila nemilého faux pas. Moderátorka totiž nejprve prohlásila, že přečte jméno těch, kteří postupují. A následně pronesla, že tím postupujícím bude Veronika… V tu chvíli začala radostně jásat Veronika Arichteva, jelikož automaticky předpokládala, že první je jméno vystupující celebrity. Jenže ve skutečnosti šlo o Veroniku Lálovou  a Davida Svobodu, a Veronika Arichteva přešla z rozčarování rovnou do smutku.

Právě tento zmatek měli diváci Tereze Kostkové velmi za zlé. Některé jejich komentáře byly hodně tvrdé: „Je to jen soutěž, ale Kostková to po…la. V takové důležité chvíli, navíc když tam má dvě Veroniky a vždycky přeci ty páry uvádějí jménem té celebrity a ne profesionálního tanečníka, tak to se jí opravdu hodně nepovedlo,“ uvedla v diskuzi na sociální síti nejmenovaná divačka. A i když se podle dalších diskutujících vyjádřila zbytečně tvrdě, v zásadě s ní souhlasili.

Právě z tohoto důvodu se někteří dokonce začali dožadovat nové moderátorské dvojice. Výměnu Kostkové a Ebena ale podle webu star24.cz ředitel České televize nejdříve bezprostředně odmítl. Konstatoval, že vše zůstane při starém. Tisková mluvčí České televize ale překvapivě údajně jeho slova nepotvrdila. Pouze zkonstatovala: „Moderátorskou dvojici stejně jako složení tanečních párů oznamujeme na naší tradiční tiskové konferenci ke StarDance, která se vždy koná ve druhé polovině roku. Stejný model zachováme i letos,“ sdělila vyhýbavě pro star24.cz. Že by se přece jen moderátorské posty otřásly v základech?

Tereza Kostková promluvila o tom, jak to mají s Markem Ebenem v soukromí: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
6. 2. 2019 • 10:47

Kostková nejenže udělala profesionální chybu, která zcela rozhodila vyřazování, ale ani se nikdy za chybu!!! neomluvila. Řekla, že chtěl uvést jméno ženy jako první - ona sama o své vůli. Do té doby vždy se hlásila celebrita jako první - neboť je to Star-dance aneb když hvězdy! tančí, ne když tančí Veronika Lálová! Kostková už tam nemá co dělat, pokud nemá špetku sebereflexe a porušuje pravidla vyhlašování a to bez omluvy divákům i těm, kterých se to týkalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.