Štěpánek vs. Hanzlík: Ostrý souboj! Před zraky přítelkyň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Štěpánek vs. Hanzlík: Ostrý souboj! Před zraky přítelkyň

Petr Štěpánek, Jaromír Hanzlík
Petr Štěpánek, Jaromír Hanzlík (Foto: Pavel Machan, archiv, M. Hykl, D. Malík)

Na pivo se nesejdou, na slavnostní premiéře si ho ale spolu rádi dají! Petr Štěpánek (70) přišel podpořit svou manželku Zlatu Adamovskou (59) a při tom natrefil na kolegu a bývalého spolužáka ze základky Jaromíra Hanzlíka (70).

Přestože je Štěpánek spíše vinař, oba se předháněli v tom, kdo rychleji vyzunkne půllitr piva! A podporovaly je v tom jejich drahé polovičky.
Dobře vychlazenému pěnivému moku neodolala před premiérou nové české komedie Ženy v běhu ani Adamovská, která má ve filmu jednu z hlavních ženských rolí.
Na suchu tak zůstala jen Hanzlíkova přítelkyně Lenka Kozlová. Na výdrži jí ale abstinence neubrala! Lucernu společně opouštěli mezi posledními v časných ranních hodinách dávno po skončení filmu.

Nezbedný Vondráček
Přednost deci vína dala tanečnice a přítelkyně Petra Vondráčka (38) Adéla Hájková. Ta byla kdysi důvodem rozpadu Petrova vztahu s herečkou Barborou Janotkovou (36). Vondráček si paradoxně ve filmu zahrál ženatého nevěrníka.

Vagnerová experimentuje
Svou kamarádku Veroniku Kubařovou (31) přišla podpořit Hana Vagnerová (35). Ta kdysi zářila jemnou zrzavou barvou vlasů, nyní zkouší novinku – jemnou blond. Tu ale prozatím skrývá pod čepicí, kterou si po celou dobu z hlavy nesundala. Barvení totiž zřejmě není konec!

Vetchý se schovával
Ondřej Vetchý (56) se nejspíš nerad vidí na oficiálních fotografiích z akce. Hned na začátku filmu vstal a schovával se za vyššího muže. Poté rychle vzal do zaječích bočním vchodem. Na místech nechal svou ženu s dětmi. Syn Aron (7) si totiž ve filmu zahrál se svým tátou.

Kostková hraje se synem
Moderátorka StarDance Tereza Kostková (42) si poprvé v životě zahrála se svým synem. „Kolem filmu se motá již odmala. Bylo jen otázkou času, kdy si i zahraje,“ říká pyšná maminka jedenáctiletého Toníka, jehož otcem je režisér Petr Kracik (60).

Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
1. 2. 2019 • 09:58

Ostrý souboj.... To dá práci vymyslet takový titulek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.