Smolařka Borhyová: Zůstala opět sama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Smolařka Borhyová: Zůstala opět sama?

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Karel Kopáč)

Lucie Borhyová (40) patří k celebritám, které si své soukromí velmi pozorně střeží a mediím se s osobním životem téměř nesvěřují, a není se čemu divit. Rozchod s Michalem Hrdličkou (30) byl propírán více než dost, a možná proto se moderátorka z předešlých let poučila. Avšak po partnerovi Michalovi Smečkovi, se kterým randí už dva roky, jakoby se slehla zem, dokonce ji nedoprovodil ani na ples. Prochází snad tihle dva krizí?

Ve svém životě potkala již několik osudových mužů, ani jeden však nedoprovodil pohlednou moderátorku zpráv k oltáři ani ji nesplnil přání o šťastné a úplné rodině. Ačkoliv její poslední vztah s Hrdličkou vypadal velmi slibně, opak byl pravdou. Po dalším nevydařeném vztahu se však objevil další muž, který si získal Borhyové srdce.  Smečka se po jejím boku objevuje již dva roky a dokonce spolu podnikají.

Nedávno se moderátorka zúčastnila akce Ples jako Brno, avšak jejím doprovodem nebyl její partner, nýbrž její manažer Karel Čelikovský. Navíc na otázku, proč nevzala partnera, odpovídala velmi vyhýbavě, vzbudila tím dojem, že možná její vztah prochází krizí. Přestože je Borhyová ohledně svého soukromí velmi ostražitá, všechno má své meze. O svém partnerovi nemluví, nemají žádné společné fotografie a na veřejnosti spolu byli viděni jen zřídka. Jejich vztah je doslova veřejným tajemstvím.

A jak se zdá, tento způsob vztahu vyhovuje nejen Borhyové, ale také Smečkovi. On nemá na rozdíl od jiných, potřebu se ukazovat v médiích a předvádět se, aby se o něm psalo. Každopádně je jejich vztah záhadou, zamilovaný člověk přeci dva roky nebude zapírat partnera. Jestli se tihle dva spolu někdě objeví nebo o nich uslyšíme, těžko říct.

 

Borhyová vynechala tanec: Mám strach, aby šaty nezůstaly na parketu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anka
2. 2. 2019 • 14:33

vy musite mit ale nizke sebevedomi.....

pepanetuka@seznam.cz
2. 2. 2019 • 11:18

Kdo ji dobre zna tak dobre vi ze je falesna a rada lze. Usmev na kameru zvlada na jednicku.Chudak Smecka kolem ni skace uz tretim rokem. Jak dlouho to jeste vydrzi ??? Pozor na ni, je to falesna mrcha i kdyz narod to vidi jinak))

suveren
2. 2. 2019 • 08:10

A co je vám komu do Lucie?Pište o neodolatelném zadečku Nely Slovákové ,okouzlující mamince Mesárošové nebo o nyní spokojené Krainové.U nich se vystřídaly zástupy .To se u Borhyové říci nedá.A slušnost je vám cizí.

sandokan500
1. 2. 2019 • 17:00

Tu někdo párkrát ojede a jde dál .Udělá si zářez a život jde dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.