Soumrak nad vztahem Preissových? Jsou páry, které jsou spolu šťastné… my mezi ně nepatříme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soumrak nad vztahem Preissových? Jsou páry, které jsou spolu šťastné… my mezi ně nepatříme

Preiss vyřkl šokující přiznání.
Preiss vyřkl šokující přiznání. (Foto ara)

Příští rok čeká Viktora (71) a Janu (70) Preissovi oslava zlaté svatby. Jsou spolu desítky let, a i oni si prošli různými krizemi, museli čelit problémům. A to je podle týdeníku Sedmička i důvodem, proč herce s manželkou nikdy neuvidíte ve společném představení.

Viktor Preiss otevřeně Sedmičce přiznal, že se společnému hraní celý život vyhýbali. „Je to takové soužití, které nám nedělá dobře. Jsou páry, které jsou šťastné spolu na jevišti, ale my mezi ně nepatříme,“ objasnil, proč manželé odmítají hrát na jedné scéně. 

Ono by to stejně už ani nebylo příliš realizovatelné, protože Viktor Preiss se na divadelních prknech poměrně dlouho vůbec neobjevuje: „Divadlo už nedělám, ale točím pro televizi filmy a pohádky, pracuji i pro rozhlas. Vůbec to není o nějakém odchodu, zase takový důchodce nejsem,“ zkonstatoval s tím, že do starého železa ještě nepatří. Jeho důvody budou zřejmě úplně jiné. Vypadá to, že na divadelní prkna zanevřel, což je u herce jeho formátu poměrně škoda. Jednoznačně ale dosud nepotvrdil, že divadlo už je pro něj úplně passé. Jestli se na scénu někdy vrátí, si zatím netroufá tvrdit. Momentálně je mu prý ale zkrátka divadlo příliš vzdálené.

Viktor Preiss se svěřil s tím, jak to má s herectvím: 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.