Plesová sezona začíná i na Hradě: Kdo vyhraje »kance«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Plesová sezona začíná i na Hradě: Kdo vyhraje »kance«?

Hlavní cenou je prezident Zeman.
Hlavní cenou je prezident Zeman. (Foto Blesk - David Malík)

Už poněkolikáté pořádá prezident Miloš Zeman (74) na Hradě reprezentační ples. A i přesto, že letos se cena vstupenky zvýšila oproti minulé akci o 2 tisíce korun, už je vyprodáno.

Naposledy se totiž takto tančilo v roce 2017 (loni prezident místo plesu uspořádal oslavu své inaugurace) a lístek stál 8 tisíc. Letos je za celých 10 tisíc. To ale hostům nevadí. Jak Aha! informoval mluvčí Hradu Jiří Ovčáček, už musejí odmítat různé zájemce, ač poslali 1000 pozvánek.

Výtěžek charitativního plesu půjde na Nadační fond prezidenta republiky a Nadační fond Ivany Zemanové. Na slavnostním večeru se předvedou jako obvykle hvězdy české pop-music. Od Michala Davida (58), Václava Neckáře (75) až po Helenu Vondráčkovou (71). A nebude chybět ani bizarní tombola, jíž vévodí divočák z lánské obory. Hlavní cenou je ale úplně jiný »kanec«: kdo vyhraje, může totiž povečeřet se samotným prezidentem, a samozřejmě i první dámou.

Na video s Milošem Zemanem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.