Opilý mladík naboural rodinný dům: Vážně zranil dva kamarády. »Zapíchl« citroën do kuchyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilý mladík naboural rodinný dům: Vážně zranil dva kamarády. »Zapíchl« citroën do kuchyně!

Předek citroenu je na odpis.
Předek citroenu je na odpis.  (Foto Aha! – David Malík)

Sníh a led, ale hlavně smysly otupělé alkoholem! Mladík za volantem citroënu nezvládl na Příbramsku řízení a narazil do rodinného domu. Ukázalo se, že má v krvi skoro dvě promile.

Řidič nasedl do auta v pondělí před devátou večer, naložil tři kamarády (18 až 26) a vyjel. Na zasněžené vozovce v Rožmitálu pod Třemšínem dostal smyk a s autem v plné rychlosti narazil do rodinného domu. Udělal do něj díru a rázem se ocitl v kuchyni. V té naštěstí nikdo nebyl.

Až tři roky

Řidič po nehodě nadýchal téměř dvě promile alkoholu. „Zatím je podezřelý z řízení pod vlivem návykové látky, kde je v případě odsouzení sazba šest měsíců až tři roky vězení. O tom, jak budou kolegové případ dál kvalifikovat, rozhodnou posudky zdravotního stavu zraněných,“ řekla Aha! Monika Schindlová z příbramské policie.

Vážně zranění

Šofér a jeden spolujezdec vyvázli s lehkými poraněními, dívka vedle řidiče ale utrpěla vážné zranění. Pro mladého muže, který seděl na zadním sedadle, musel přiletět záchranářský vrtulník. Oba leží v nemocnici. Škoda se vyšplhala na 130 tisíc.

Bourat se nemusí

Nabouraný dům, z něhož se po mohutném nárazu vysypaly cihly, musel prohlédnout statik. Naštěstí ale rozhodl, že lidem uvnitř nehrozí žádné nebezpečí, a že demolice není nutná.

Nabouraný dům, z něhož se po mohutném nárazu vysypaly cihly, musel prohlédnout statik.

Do akce museli nastoupit hasiči s lopatami a kolečky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.