Honza Musil: Radostná zpráva ze špitálu! Stojím, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Honza Musil: Radostná zpráva ze špitálu! Stojím, ale...

Moderátor Honza Musil leží v nemocnici po úrazu páteře.
Moderátor Honza Musil leží v nemocnici po úrazu páteře. (Instagram)

Třicet dní jenom ležel a po těžkém úrazu páteře se nedokázal ani přetočit z boku na bok. Díky namáhavému cvičení a protahování u fyzioterapeuta ale Jan Musil (51) udělal obrovský pokrok. Moderátor se poprvé postavil na nohy. 

Před pár dny si ještě stěžoval, jak jeho tělo ochabuje a i přes namáhavé cvičení ztrácí po neustálém ležení i sílu v rukou. I převalovat se musel s pomocí sestřiček. Honzova zarputilost ale přinesla první výsledky – pochroumaný moderátor si prvně stoupl. „Chodítko to jistí! Můj fyzioterapeut Honza mě naučil zvedat se přes břicho. Nemohu sedět, a ještě bolí žebra! Ale podařilo se,“ vzkázal fanouškům a pochlubil se fotkou, na které je sice viditelně pohublý a ověšený hadičkami, ale stojí.

Naděje žije dál

„Honza se v rámci možností cítí dobře, ale z toho, že stál na nohou, má velkou radost. Pomalu se to učí a zvyká si na to, že zase stojí, i když s pomocí chodítka,“ prozradil Aha! jeho partner Jakub Gareth Bialý (28). O krok zpátky ho paradoxně může vrátit třetí operace v pražské nemocnici Motol, při které mu budou dávat dohromady devět rozdrcených obratlů.

Strach z operace

Musil totiž špatně snáší narkózu, takže bude pravděpodobně několik dní po zákroku mimo a znovu mu ochabnou svaly. „Nějaký strach je tam vždy, ale v tenhle moment je důležitější ji mít za sebou a soustředit se na následnou rehabilitaci,“ vysvětlil Aha! Jakub.

Osudná chvíle

Tři dny před Štědrým dnem si Musil ve své garáži přistavil ke stěně žebřík a lezl po něm pro květináč. Jenže mu to podjelo a spadl tak nešťastně, že si zlomil páteř, devět žeber a propíchl plíci. Šest hodin na to už ležel na operačním sále a poté ho odvezli na JIP. Z té se dostal na normální pokoj až začátkem ledna. A teď doufá, že ze špitálu jednou odejde úplně a po svých.

 Munzara vyprovodí letadla! A Musil už se postavil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanja
29. 1. 2019 • 12:57

Empatický asi je, jenže se přetvařuje, hraje - předvádí empatii na neexistujících příbězích a komparsu. A na FB tvrdil, že tomu tak není. To mi vadí, jinak jsem ho měla vždycky vcelku ráda.O sex. orientaci nejde, to je každého věc.

aveneta
29. 1. 2019 • 10:54

Asi je tu mnoho lidí, kterým je těžce proti srsti ona homosexualita, ale on je i v tomto levlu velký rozdíl....ani já nemám ráda ten typ homosexuálů, kteří se na první dobrou chovají odlišně viz. takové to "přišišlávání" v řeči taková ta kroutivá gesta atd. ale homosexuálová, kteří se chovají normálně v přístupu k životu mi nijak nevadí, což je právě Musil či Oříšek ze zpráv na primě, no ale znám i ten pravý opak těch kde člověk na první pohled je patrno jejich odlišný přístup. No, Musil je inteligentní člověk, dobrý moderátor pořadu o lidských vztazích, takový empatický. Přeji mu z celého srdce ať se zase uzdraví a může dělat svojí práci a užívat si života, kterého si po těch zkušennostech zajisté váží...Tak HONZO

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.