Abrhám od Šafránkové se uzavřel před světem: Důvod vás šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Abrhám od Šafránkové se uzavřel před světem: Důvod vás šokuje!

Josef Abrhám
Josef Abrhám (Profimedia.cz)

Josef Abrhám (79) je právem považován za jednoho z nejlepších českých herců. Za život stihl hrát v těch nejlepších českých filmech a jeho výkon byl vždy excelentní. Avšak po sňatku s Libuší Šafránkovou (65) a její následné nemoci se uzavřel před světem a v posledních letech se nikde neobjevuje.

Naposledy se objevil před kamerou v roce 2015, od té doby jakoby se po něm slehla zem. Stejně jako po jeho životní lásce Šafránkové. Národem milovaná dvojice se stáhla do ústraní poté, co herečka onemocněla rakovinou a po nevyhnutelné operaci přišla o pětinu dýchacího orgánu.

Během nemoci se herečka uzavřela do sebe a zájem médií je jí od jisté doby nepříjemný. Z domu vychází výjimečně a vždy je zahalená od hlavy až k patě. Stejně jako Šafránková se i Abrhám vzdal hereckých příležitostí a jejich hlavním zájmem je teď rodina.

Populární dvojice nyní tráví svůj veškerý čas v rodinném kruhu. Jejich syn Josef z nich totiž udělal prarodiče. Z prvního manželství má dvě děti a se svou novou manželkou má další dvě. „Ona si ty vnoučata pořádně užívá, žije pro ně,“ svěřila se před nedávnem deníku Šíp manželka Přeučila a blízká přítelkyně herecké dvojice.

 

 Josef Abrhám: S Libuškou to byla láska na první pohled

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
pinkfloyd23455
2. 11. 2020 • 08:45

at jim vsichni vylizou pr,del a staraji se o svuj bordel!!!

qwerta
28. 1. 2019 • 12:52

robin

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.