Módní smeče na Australian Open: Kájo, ty jsi cukrátko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Módní smeče na Australian Open: Kájo, ty jsi cukrátko!

Plíšková ve sladkém oblečení pro Australian Open
Plíšková ve sladkém oblečení pro Australian Open (Fila Tennis)

Zdání klame. Od růžovoučké Karolíny Plíškové (26) by člověk čekal spíš kopeček zmrzliny, než tvrdý servis. Tenistky se na Australian Open popasovaly s módou každá po svém. Podívejte se, které vynikají a v čem…

Pupendo

Uhrančivá modroočka Petra Kvitová (28) se pyšní nebývale štíhlou postavou. Když krátké triko uteče od tmavé mramorované sukýnky, místo faldíků má kolem pupíku svaly. Včera od ní schytala »pupendo« už druhá sokyně, Rumunku Begu vypráskala za 70 minut.

Žábí královna

Děsí soupeřky nejen dělovým servisem, ale i »žabím« overalem, který obepíná svalnaté tělo Sereny Williams (37). V australských vedrech nosí mřížované punčochy, což je unikát! Když si řekne o pauzu, měla by dostat více času, protože nasoukat se do toho všeho musí být dřina.

Rozkvetlá

Když sestra overal, já květinky! Je div, že se Venus Williams (38) ve svém věku stále honí za míčky. Ona ke všemu na stará koena ještě rozkvetla. S botanickou zahradou na šatech ladí i růžový kompresní návlek.

Maskovaná

Belgičanka Elise Mertens (23) zvolila na triko podobné černobílé maskování, jakým překrývají automobilky nové modely, když chtějí ve zkušebním provozu utajit jejich design.

 Tenisová dvojčata Plíškovy na kurtě s dvojčaty, kterým je 101 let! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.