Žhavá Slovenka Kociánová slavila 30: Hořel i led! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Žhavá Slovenka Kociánová slavila 30: Hořel i led!

U vchodu byly balónky s třicítkou.
U vchodu byly balónky s třicítkou. (Foto Instagram)

Opravdu ve velkém stylu uspořádala oslavu svých 30. narozenin Michaela Kociánová. Jedna z nejžádanějších slovenských topmodelek pozvala své nejbližší do jednoho z nejdražších podniků v Bratislavě. Nechyběl ani její exmilenec, bývalý slovenský fotbalový útočník a reprezentant Filip Šebo (34).

Nejprve si všichni pošmákli v restauraci, proslulé nejen interiérem, ale i několikachodovým menu za více než 2000 Kč na osobu bez nápojů. Po dobré večeři se přesunuli do baru, kde nechyběla ani pyrotechnika ve skleničce s ledem. Celý prostor měli hosté exkluzivně pro sebe. ,,Tvoje oslava byla úžasná, díky tobě jako hostitelce, fantastickým hostům, velice chutnému jídlu a o krásném prostoru ani nemluvím,“ napsala majitelka Fashion TV Gabriela Drobová (44).

Na narozeninových fotkách chybí jen modelčin přítel, anglický finančník Arran Yentob (35). Místo něj přinesl oslavenkyni obrovský puget růží bývalý milenec Šebo.

 Topmodelka Michaela Kociánová: Její rada začínajícím modelkám? Dravost!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.