Těhotná vévodkyně Meghan má z ostudy kabát: Teď aby chodila kanály | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná vévodkyně Meghan má z ostudy kabát: Teď aby chodila kanály

Meghan má se svojí rodinou neustále trable.
Meghan má se svojí rodinou neustále trable. (profimedia.cz)

Na jedno vévodkyně Meghan (37) bohužel moc pyšná být nemůže. A tím je její vlastní rodina, která ji neustále vrhá do špatného světla. Kvůli aférám jednotlivých členů aby pomalu chodila kanály! Naposledy šokoval svých chováním její nevlastní bratr.

Vévodkyně Meghan z rodinných skandálů zřejmě hned tak nevyjde. Nejprve jí dělal ostudu otec s nevlastní sestrou, teď pro změnu zase nevlastní bratr. V jeho případě musela zasáhnout policie. „Zatkli jsme Thomase Wayna Marklea (52),“ řekl pro Etonline mluvčí státní policie Oregonu.

Co bylo důvodem? Zastavili ho na dálnici kvůli vysoké rychlosti. Později pak z události vyplynulo, že řídil pod vlivem alkoholu. Naměřili mu 1,1 promile. Cesta Thomase Marklea tak vedla do detoxikačního centra v okrese Josephine.

Tato zpráva vyšla na světlo světa bohužel krátce poté, co Thomas pozval vévodkyni Meghan na svou svatbu, která by se měla uskutečnit v březnu. „ Myslím, že by naše svatba mohla dát rodinu dohromady. Kdyby přišli Meghan s Harrym a můj otec, mohli by spolu strávit nějaký čas a bylo by to dobré," domnívá se Thomas. Těžko říci, jestli mu na to nevlastní sestra kývne. Se svým otcem totiž odmítá komunikovat už od noci před svojí svatbou. A ani tento bratrův počin ji nespíš příliš s návštěvě veselky nenavnadí.

Na video s vévodkyní Meghan se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
suveren
20. 3. 2019 • 15:51

Tak vlastní tchyně by byla Diana.Camila je nevlastní......

fido2
16. 1. 2019 • 00:33

Už s ní dejte pokoj, puntíkovanou slečnou...

kristinn
15. 1. 2019 • 16:53

zdá sa, že si kráľovská rodina touto svadbou nasáčkovala osôbku , ktorá bude víriť vzduch všetkými smermi...a nie vždy správnym smerom...

miasek
15. 1. 2019 • 15:56

Harry mel na svatbe pres 500 hostu, Meghan mela jen jednoho, svoji matku. To uz mluvi za vse, pochybuji, ze ji svatba bratra vubec zajima, kdyz pretrhala vtahy s kazdym s rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.