Utajené drama! Vítěze StarDance JIřího Dvořáka (51) odvezli z placu rovnou do špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utajené drama! Vítěze StarDance JIřího Dvořáka (51) odvezli z placu rovnou do špitálu

Jiří Dvořák
Jiří Dvořák (Jiří Pekárek, Česká televize, Jiří Dvořák)

Známého herce trápí nemocný žaludek. A problémy jsou už natolik závažné, že musel být dokonce odvezen do nemocnice přímo z natáčení!

„Když jsme točili Anděla Páně II. a točili jsme v Ledči nad Sázavou. Já jsem se ráno probudil a věděl jsem, že něco je špatně. Měl jsem strašný křeče v břiše, fakt mi bylo hodně zle. A věděl jsem, že se to nedá zrušit. Fakt jsem se kroutil, fakt mi bylo blbě," přiznal zdravotní problémy Jiří Dvořák (51) v novém pořadu Koptashow na České televizi. 

 

„Teďka naštěstí začalo lehce poprchávat, takže oni mohli přerušit to natáčení. A já jsem říkal: „Odvezte mě do nemocnice nebo..." No jo, ale v tom čertovským! A protože začalo poprchávat, tak oni ten kostým a vlasy, aby to nějak nesplihlo, tak mi dali červenej deštník. A já jsem vešel do té nemocnice a jak je ten zkrat v tý hlavě, tak jsem šel po tý chodbě s tím deštníkem nad sebou. Jsem si myslel, že si mě nikdo nemůže všimnout," snažil se drama trochu odlehčit vítěz poslední řady StarDance.



Přečtěte si
mord
14. 1. 2019 • 16:32

Podvodníček Dvořák

hejhej
14. 1. 2019 • 13:36

travina: redaktoři mají obrovskou radost, když mohou svými debilními články někoho zničit. Tento článek neničí, ale info je známá, nic nového.

travina
14. 1. 2019 • 12:55

Jaké drama? To se stává, že je někomu zle. Akorát vy Aháci máte drama a to s vašima mozkama!!! Už nemáte co psát, tak vykrádáte cizí noviny, nebo různé pořady v TV. A pak ještě umíte používat pouze pár slov. A to jako "hvězda seriálu" ... "nekrásnější žena" ... "drama" ... "utajené novinky", které jsou ve skutečnosti už staré několik let, atd. Zrušte už ten váš Bulvár, jste akorát trapní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.