Sexy bohyně Jennifer Lopez v letu: Snad jí napustili vodu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sexy bohyně Jennifer Lopez v letu: Snad jí napustili vodu...

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez (Foto Profimedia.cz)

Oblékla na sebe černé jednodílné plavky od Saint Laurenta a hupsla z pořádné výšky do bazénu! Tak začala nový rok herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (49) – focením pro únorové číslo prestižního magazínu Harper’s Bazaar.

Objektivy ji zachytily v letu vysoko nad skokanským můstkem. Na dalším snímku, který byl vybrán pro obálku, zase pózuje v zářivě červeném modelu od Gucciho, na sobě šperky Le Vian. Jennifer Lopez je pořád ve formě, a to 24. července oslaví padesátku!

Asi potřebují něco většího!
Všem kdo přežívají se třemi dětmi ve 2+1, to bude znít jako výsměch, ale každý má na své životní prostory jinačí nároky. A hvězdný pár Jennifer Lopez & Alex Rodriguez (43) dokonce ty nejvyšší. Proto za 389 milionů Kč prodávají svůj monumentální byt v New Yorku. Každý z nich má z minulých vztahů dvě děti a potřebují prostě víc místa. Exkluzivní apartmá, zabírající půl 59. patra mrakodrapu na 432 Park Avenue, koupili vloni v březnu za v přepočtu 333 milionů korun a vybavili ho tím nejdražím, co bylo na trhu s designem. Kam se vrtnou, ale zatím jasné není...

Záběr z koncertu Jennifer Lopez:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.