Potíže Gottovy dcery Dominiky: BOJ O ZDRAVÍ HLUCHÉHO MANŽELA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Potíže Gottovy dcery Dominiky: BOJ O ZDRAVÍ HLUCHÉHO MANŽELA!

Nejdříve dělala Dominice starosti nemoc jejího táty, následně se pak strachovala o manžela.
Nejdříve dělala Dominice starosti nemoc jejího táty, následně se pak strachovala o manžela. (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

Pořádné drama zažila o uplynulých vánočních svátcích nejstarší dcera Karla Gotta (79)! Manžel Dominiky Gottové (45) totiž těsně před svátky podstoupil zákrok, díky kterému se mu lékaři pokusili zachránit sluch, který v posledním roce ztrácel.

Bývalý kytarista slavné finské metalové kapely Stratovarius Timo Tolkki (52) začal mít potíže se sluchem, které ale nikdy přesněji nespecifikoval, na jaře loňského roku. Ihned vyhledal specialistu, u kterého se začal léčit. V létě pak na sociální síti oznámil: „Mám pro vás špatné zprávy, právě jsem se vrátil od odborníka přes uši a on mi řekl, že můj stav je vážný. Držte mi palce!“ Manželův stav Dominiku pořádně vystresoval. Bála se, aby u Tima kvůli tomu opět naplno nepropukly maniodeprese, se kterými se několik let léčí.



V závěru roku podstoupil hudebník naplánovaný zákrok u specialisty a sobě i své manželce nadělil ten nejhezčí dárek. „Můj sluch se vrátil do normálu. Děkuji za vaši podporu,“ napsal na přelomu roku na sociální síti Tolkki. „Jsem šťastná, že to dopadlo dobře a že Timo zase slyší jako dříve. Pod stromečkem jsme nemohli oba spolu s jeho rodinou rozbalit lepší dárek,“ napsala deníku Aha! Dominika.

Psychické potíže
Nejen Timo díky lékům bojuje s psychickými potížemi, konkrétně maniodepresemi. Také Dominika už několik měsíců díky mediakamentům klidní svoji rozháranou duši. Za poslední čtyři roky toho na ní bylo moc. Nemoc manžela a otce, roční útěk od Tima do Česka, následný návrat do Finska a neustále dohady s tátou a jeho ženou s ní zkrátka pořádně zamávaly.

Trable psychicky nemocné Slavíkovy dcery: Gottův zeť chtěl spáchat sebevraždu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babapsi
14. 1. 2019 • 22:42

myslím,že se ocitla na slepé koleji, vypadá to,že moc opory od slavného táty nemá,aspoň nevím co dělá, asi nestála o umetení cesty ...

zamlzena
14. 1. 2019 • 13:32

asi fajn ženská. taky tady mohla zkoušet dělat kariéru přes slavné jméno, ale odešla tam,kde ji nikdo neznal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.