Vondráčková vytočená do běla: Všechno je to snůška lží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vondráčková vytočená do běla: Všechno je to snůška lží!

Rozvodová bitva Vondráčkové a Plekance je plná vykonstruovaných příběhů.
Rozvodová bitva Vondráčkové a Plekance je plná vykonstruovaných příběhů. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com, profimedia.cz)

Od doby co hokejista Tomáš Plekanec (36) veřejně oznámil, že se jeho manželství s Lucií Vondráčkovou (38) rozpadá, mluví se o nich více, než za celou dobu jejich manželství. Původně dvojice chtěla rozvod vyřešit v klidu, bohužel se tak nestalo a spustila se doslova mediální smršť plná osočování, lží a smutku. A právě jedno z obvinění ze strany hokejisty teď zpěvačka rázně popřela!

Během rozvodového řízení hokejisty a zpěvačky se kromě majetku dohadují zejména o děti. Plekanec se nechal nedávno slyšet, že Lucie podle něj doma nevařila, neuklízela a o děti se staraly chůvy! „Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno,“ znělo tehdy od právničky zastupující hokejistu.

„Lucka si hodně chtěla udržet kariéru, a ne být jen matkou v domácnosti. Pokud děti budou cítit, že tam pro ně máma je, byl jsem rád, že si může od rodiny odpočinout, rozptýlit se a pracovat na své kariéře. Nikdy jsem nechtěl, aby s nimi jen seděla doma, a nevadilo mi, že lítá do Česka. Až do nějaké doby, kdy už to začalo být moc,“ svěřil se Plekanec v rozhovoru pro Magazín MF DNES.

Avšak slova hokejisty a právničky zpěvačka popřela. „Ne, opravdu kluci nikdy žádné full-time chůvy neměli. Proto bylo tak fajn, když se za námi dvakrát v roce stavila matka Tomáše nebo moje máma. Pokud jsem na sportovním kroužku s jedním z kluků, pomáhá mi s tím druhým naše paní Edna. Což je taková naše adoptovaná babička,“ řekla Vondráčková webu Super.cz.

A na stranu Vondráčkové se také postavila její kamarádka, která též vyvrací, že by se o děti nestarala. „Celý ostrov, na němž Lucie bydlí, o ní ví, že na rozdíl od ostatních nikdy chůvy neměla. Vodí své děti do škol i na kroužky, vaří jim a uspává je. A nikdy to nebylo jinak. Pohádky o služkách a chůvách jsou jen zběsilým a lživým honem na Lucii. Proč se jí na tohle nikdy nikdo nezeptal?”

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
11. 4. 2019 • 01:55

Vondráčková byla tajnou milenkou Ujfalušiho. Ten byl v té době ženatý a měl malé děti.. sám to řekl. To jen pro pořádek. Paní Plekancová ji hodně pomáhala. Přijela i po porodu, aby Lucií pomohla a byla ji oporou. To její vlastní matka neudělala. Ta do Kanady za ní ani za dětma nejezdila.

AliAlice
26. 1. 2019 • 09:41

Myslím,že veškeré informace s první ruky o Vondráčkové všem diskutujícím dodá ,,borka30 "....

minalepa
17. 1. 2019 • 22:45

Za prvé mi netykejte, s takovou jako jste Vy, bych ani husy nepásla.Máte fotky, video nebo něco čím byste tento fakt dokázala? Nemáte. A když ano, tak ho, prosím, uveřejněte.Jinak je to lež a zase špína od Plekance.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.