Krainová si kritiku nenechala líbit: Natrhla zadek »biomatkám«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krainová si kritiku nenechala líbit: Natrhla zadek »biomatkám«!

Simona Krainová
Simona Krainová (showpix.cz)

Modelka Simona Krainová (45) si užívá zábavnou dovolenou s manželem Karlem Vágnerem mladším. Netrvalo to dlouho a na Simonu se vyvalila vlna kritiky od maminek. Ty nechápou tu skutečnost, že modelka s mužem jezdí často na dovolené bez dětí. Krainová jim poslala jasný vzkaz.

„Takže ještě jednou a naposled pro všechny bio super chia matky. Děkuji za Vaše názory ohledně našich výletů bez dětí, teď přidám svůj pohled na věc… Zaprvé nechápu, jak může můj vztah k dětem někdo soudit na dálku. Děti jsou pro mě absolutně vším, stejně jako je pro mne důležitý můj manžel a NÁŠ partnerský život. Jsme oba rodiče, kteří celý svůj čas věnují velmi aktivně hlavně Maxovi a Brunovi.

Každé dítě potřebuje především spokojené zázemí a šťastné rodiče, je to součástí výchovy jak se k sobě budou jednou chovat ve vlastních vztazích. A hlavně je to NAŠE představa spokojeného vztahu. Detox občas potřebujeme všichni, s láskou k dětem nemá nic společného…právě naopak … utužuje totiž rodinné vztahy. A tak se mějme se rádi a přestaňme se prudit… pusu všem,“ napsala na sociální síti Krainová, která se s Karlem Vágnerem ml. slunní na Bali.

 Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.