Trpké zklamání pro partnerku krále StarDance Dvořáka: Proč s ní nechce dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trpké zklamání pro partnerku krále StarDance Dvořáka: Proč s ní nechce dítě

Jiří Dvořák s přítelkyní Jitkou
Jiří Dvořák s přítelkyní Jitkou (showpix, archiv)

Charismatický herec Jiří Dvořák (51), který se stal v závěru letošního roku dokonce králem tanečního parketu ve StarDance, už dlouho randí s modelkou Jitkou Randárovou (31). A protože už je jeho partnerka ve věku, kdy by mohla být maminkou, děti by mohly být na pořadu dne. Jenže tak to prý není. Proč?

Nejenže jde herec z role do role a díky vítězství v populární taneční soutěži se atraktivní pracovní nabídky ještě množí. Ale pro Jiřího Dvořáka je podle webu nasehvezdy.cz překážou prý i jeho věk. A vlastně i osobní pohodlí. Už zkrátka údajně nechce nic řešit. A děti jsou nejen radost, ale také hromada starostí, velká odpovědnost a nutnost si na dobu určitou leccos odříci. „I kdyby se to povedlo hned, čekalo by mě v pětašedesáti řešení problémů puberťáka a nevím, jestli bych na to měl,“přiznal otevřeně svůj postoj k dalším potomkům. On sám má přitom dospělou dceru Aničku z manželství s Bárou Munzarovou. 

Těžko říci, jestli ovšem tohle jeho odmítavé stanovisko přijme i partnerka Jitka Randárová. Pokud biologické hodiny budou tlouci velmi silně, může být všechno nakonec vzhůru nohama. I dosud harmonický vztah mezi modelkou a oblíbeným hercem.

Se svými pocity po vítězství ve StarDance se Jiří Dvořák svěřil zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Labello
12. 1. 2019 • 11:12

Jeden z mála, kteří mají rozum. Nechat se na stará kolena, kdy už si může užívat (pokud zdraví a finance dovolí) zatáhnout do plínek, nočního vstávání, dozoru na pískovišti v parku...a o té pubertě vůbec nemluvě, musel by být blázen. Pokud holčina, která vypadá jako jeho dcera, bude dítko chtít, najde si mladšího. Pan Dvořák o ženy nikdy mít nouzi nebude.

defakto
11. 1. 2019 • 22:45

... ty jeho argumenty jsou sice pochopitelné , ale v tom vztahu není sám . Stát se otcem v 50 -ti letech není v dnešní době žádný pozdní věk , vidím v tom jen jeho výmluvy , no ať si to vyřeší jak chtějí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.