Petra Janů v zajetí hrůzy: EXEKUCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Janů v zajetí hrůzy: EXEKUCE!

Zpěvačka Petra Janů
Zpěvačka Petra Janů (Mária Rušinová)

Přestože populární zpěvačku Petru Janů (66) netíží žádné problémy, otevřeně přiznala, že má doslova panickou hrůzu z toho, že si na ni jednoho dne posvítí exekuce.

„Jsem stará škola, babička i maminka mě učily, že nesmím mít žádné dluhy. Takže mám úplnou hrůzu z toho, že mi zapomenou poslat něco, co mám zaplatit a pak přijde pán a oblepí mi žlutými lístečky celý byt, budu nešťastná a přijdu o všechno,“ řekla zpěvačka podle týdeníku Sedmička.

„Mám z toho panickou hrůzu, takže radši platím všechno s předstihem, aby mě tohle nepotkalo. A vím, že to ze mě nevymizí, tak to prostě je,“ řekla Janů týdeníku Sedmička. Její obavy nastaly zejména po smrti manžela Michala Zelenky.

Její manžel totiž zařizoval všechny běžné povinnosti, a tak Janů nemusela nic řešit. Během manželství se tedy měla jako v bavlnce. Po smrti manžela se ale mnohé změnilo. Zpěvačka se musela naučit tyto záležitosti řešit sama a postavit se na vlastní nohy.

„Žila jsem ve skleněné kouli. Než se člověk naučí tomu praktickému životu, tak to chvilku trvá. To, že jsem se začala úplně samostatně rozhodovat, což jsem moc neuměla, se bohužel stalo, až když Michal odešel,“ svěřila se zpěvačka týdeníku Sedmička.

 Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.