Hubnutí Cajthamlové: To za normálních okolností nikdy nedocílíte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hubnutí Cajthamlové: To za normálních okolností nikdy nedocílíte

2018 Dnes je s kily navíc smířená.
2018 Dnes je s kily navíc smířená. (Foto Profimedia.cz, ara)

Po dlouhé době promluvila doktorka Kateřina Cajthamlová (58), která se na nás dříve valila snad z každé televize. Momentálně žádný pořad na obrazovkách nemá a spíše se věnuje své ordinaci nebo tanci, kterému propadla.

„Po účasti ve StarDance v roce 2015 jsem s tím nepřestala a dodnes ráda tančím. Považuji to za nejlepší způsob, jak člověk mého typu zhubne. Je to příjemné, je to při muzice, je to s přáteli,“ řekla na Frekvenci 1 Cajthamlová, která sledovala i loňskou řadu StarDance.

„Hodně jsem fandila Jirkovi Dvořákovi, ale také Daniele Šinkorové. Proto mne překvapilo, že vypadla tak brzy,“ doplnila s tím, že podporovala i stříbrnou Pavlu Tomicovou (56). „Ona je jasným důkazem toho, jak se díky tanci hubne! Můj pohyb se zvýšil v době tréninku na StarDance na 18 hodin týdně. A to za normálních okolností nikdy nedocílíte, pokud nejste poštovní doručovatelka,“ objasnila Cajthamlová.

 Cajthamlová: Chceme hypotéky a kupujeme shnilé jídlo, na dobrý vývar ženy už nemají čas



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.