Patrasová o fotce, která obletěla Česko: Zničilo mi to život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová o fotce, která obletěla Česko: Zničilo mi to život!

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Blesk - Karel Kopáč)

Snímek spící Dagmar Patrasové (62) na sedačce, na kterou vtipálci navíc přimontovali zvratky, doslova obletěl Česko. Avšak jen málokdo ví, že tato fotografie zničila idolu dětských srdcí život.

Konec roku nebyl pro Patrasovou zrovna úspěšný. Nedaleko domu na Vinohradech se totiž v křižovatce čelně srazila s jiným autem. Přestože šlo o nehodu bez zranění, na následky herečka jen tak nezapomene. Hodnota alkoholu při opakovaných zkouškách se totiž vždy pohybovala okolo 2,5 promile!

A není to poprvé, kdy alkohol pošramotil její pověst. Fotografie ležící herečky s pozvraceným dekoltem, zná snad každý. Snímek dodnes Patrasovou vytáčí. „Byla jsem tehdy malátná po nových lécích na bolest, tak jsem usnula. Někdo udělal záběr z bezpečnostní kamery a další pak přidělal ty zvratky. Hodně lidí si bohužel na základě toho myslelo, že jsem se tam opravdu pozvracela pod vlivem alkoholu. Hrozně mi to ublížilo, zničilo mě to. Je pak marné lidem něco vysvětlovat,“ prozradila webu eXtra.cz.

Patrasová se díky fotografii stala terčem posměchu a kritiky. Její manžel Felix Slováček (75) již dříve mluvil o tom, že má herečka skutečně vážné problémy s pitím. „Potřebuje vyhledat odbornou pomoc a dostat svůj problém s alkoholem pod kontrolu,“ uvedl Slováček s tím, že kvůli alkoholu od ní všichni utíkají. „Anička byla první, která odešla z domu, pak syn Felix a nakonec i já,“ dodal hudebník.

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela .

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 12. 2019 • 16:38

Oba se dělali v rodině binec a chuderka ta mlada z toho stresu vážně onemocněla.To zničilo dceru a ne voloviny z bulváru a ten starý šeredný chlap Tonda buran

malavelka
11. 1. 2019 • 15:36

Moýná, že v pvopočátku byla někým rozmazlovaná, ale za rozmazlování se vždy paltí. Slováček je určitě dílem odpovědný, a měl by být nápomocen.

hadafan
10. 1. 2019 • 15:14

….evidentně si ho sama nekontrovatelně ničíš......

ivoadler
10. 1. 2019 • 13:20

Nic si z toho, Dádo, nedělej! Pořád ještě máš krásnou fotku tvého rozkroku v legínách. Každá ženská, která ji vidí, zezelená závistí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.