Druhá série Rapla odstartovala nahotou: Čermák udal své akty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Druhá série Rapla odstartovala nahotou: Čermák udal své akty!

I v podprsence se herečka mile usmívala.
I v podprsence se herečka mile usmívala. (Foto - Rapl, ČT)

Pěkně zostra začala druhá série krimi seriálu Rapl. Nejen herečky, ale i herci šli doslova s kůží na trh! Před kamerou se svlékly herečky Dana Černá (48) či Henrieta Hornáčková (34) a zcela nahý se ve sprše objevil nadporučík Lupínek neboli Lukáš Příkazký (33).

Svršky odhodil dokonce i představitel majora Kuneše Hynek Čermák (45). Na rozdíl od Lupínka mu ale tvůrci nechali alespoň trenýrky a boty. Herec do seriálu dokonce »propašoval« ženské akty, které fotí ve svém volnu! „U nás v rodině jsou takové umělečtější sklony normální, sestra je fotografka, oba rodiče malíři. Vyrůstal jsem mezi malbami aktů a celoživotně jsem cítil, že bych chtěl foťákem ztvárňovat krásu, tedy akt. Tahle činnost je pro mě koníčkem a nezbytnou součástí života,“ tvrdí Čermák.

Chtěl být jako Kuneš

V seriálu možná »hraje« i jeho fotoaparát, protože Kuneš se nyní živí jako soukromé očko. „Kdysi jsem řekl, že kdybych se mohl chovat úplně svobodně, tak bych se choval asi jako major Kuneš. On je takový archetyp detektiva, který si může dělat, co chce. Myslím si ale, že kdyby se takto choval někdo ve skutečném životě, tak by asi dlouho nepřežil, je to zkrátka hulvát,“ charakterizuje herec svou roli.

 Špunti na vodě: Čermáka pokousali komáři, trpěl do konce natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.