Outfity na Zlatých glóbech: Výsměch schytaly i velké hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Outfity na Zlatých glóbech: Výsměch schytaly i velké hvězdy!

Julia Roberts
Julia Roberts (profimedia.cz)

V síti nejhůře oblečených dam na předávání Zlatých glóbů tentokrát uvízly pořádně velké ryby. Módní policie si tentokrát posvítila i na druhdy opěvované hollywoodské krásky.

Halle Berry (52)
Róba: Zuhair Murad
Ta vždy přinese na červený koberec pořádný sex-appeal! Nestárnoucí kráska jako vždy okouzlila, tentokrát ve vínově červeném outfitu.

Taylor Swift (29)
Róba: Versace 
Svěží a sexy. Černá krajka nikdy nezklame! Šaty daly vyniknout její perfektní postavě, Taylor mohla ukázat i své hezké nožky!

Julia Roberts (51)
Róba: Stella McCartney
Překvapila modelem kombinovaným se smokingovými kalhotami, který doplnila šperky od Chopparda. Originální róbu povýšily na další úroveň její neskutečné lokny padající až na prsa.

Anne Hathaway (36)
Róba: Elie Saab
Za výsměch všem leopardům označili módní kritici na míru šité šaty miláčka Ameriky. Prý v nich zcela pohřbila svou přírodní krásu, pochvalu sklidila jen za náušnice.

Heidi Klum (45)
Róba: Monique Lhuillier
Korzet s hlubokým výstřihem vypadá lacině a černá sukně pošitá různobarevným kvítím působila na nestárnoucí německé topmodelce podle módních znalců vyloženě komicky...

Lucy Liu (50)
Róba: Galia Lahav
Víc zaujal její nový kratší a světlejší sestřih. Na rudém koberci vyloženě rušila odraženými světly od neonových nášivek. Listu USA Today barva jejích šatů a závoje připomínal kožní nemoc!

Na outfity z roku 2018 se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.