Dobrá zpráva pro Honzu Musila: Byl už psychicky na dně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dobrá zpráva pro Honzu Musila: Byl už psychicky na dně...

Honza Musil
Honza Musil (Aha! Dan Černovský)

Po čtrnácti dnech byl Honza Musil (51) převezen z JIP. I když převoz sanitkou byl velmi náročný, protože zlomená žebra pořádně bolí, tak je rád, že je teď v nemocnici, kde už pomalu začne rehabilitovat.

Opuštění jednotky intenzivní péče mu ale alespoň trochu přidalo na duševní pohodě. „Přijel jsem rozklepanej, rozbolavělej, ale zase na druhé straně upřímně šťastnej, že jsem opustil jednu nemocnici a přijel do druhé, kde už mám nějaké vize toho pohybu, že se se mnou bude něco dělat,“ řekl týdeníku Sedmička moderátor, který si těžké zranění přivodil tři dny před Štědrým dnem.

Po nešťastném pádu ze štaflí si zlomil páteř, rozdrtil devět obratlů a propíchl plíci. Okamžitě musel podstoupit operaci a na JIP ho sužovaly myšlenky, zda ještě někdy bude normálně chodit. „Nebylo tady nic. Nic! Pouze taková ta běžná vyšetřující činnost. Ráno vám vezmou krev, přijde vás zkontrolovat sestra nebo lékař, a to je všechno. Celý zbytek dne jen ležíte a přemýšlíte,“ přiznal Honza, jemuž se teď novým domovem stala rehabilitační klinika. 

 Nebezpečné vztahy: Honza Musil se rozplakal před televizní kamerou! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
6. 1. 2019 • 12:56

V rodině nám opravdu dobře pomohliv Kladrubech.

vigela
6. 1. 2019 • 09:15

Byl už psychicky na dně, ale všechny zprávy prekypovaly optimismem. Přeji mu brzké uzdravení. Každý den ale o něm číst nemusím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.