Plíšková v Austrálii přemohla strach z hadů: Krotitelka Kája | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Plíšková v Austrálii přemohla strach z hadů: Krotitelka Kája

Karolína Plíšková překonala svůj strach.
Karolína Plíšková překonala svůj strach. (Foto Instagram)

To si na ni vymysleli pěkně slizké překvápko. Karolína Plíšková (26) čelí na turnaji v Brisbane nejen soupeřkám, ale také své fobii. Při hrátkách se čtyřmi australskými mazlíčky se k ní přitulila i olivová krajta.

Byla celá nesvá. „Není ten had nebezpečný?“ ujišťovala se Kája. „Ne, je to neškodná nejedovatá krajta,“ konejšil ji chovatel. A tak se nechala ukecat a vzala ji do rukou a kolem krku. Ale jen na chvilinku. „To stačí,“ bránila se a pak vysvětlovala: „Hrozně se hadů bojím. Ale snažila jsem se ho aspoň chvilku podržet.“ To s dalšími zvířátky to šlo Karolíně lépe. A to i s malým sladkovodním krokodýlem.

 „Ten je lepší než had. Tolik se nehýbe. Ale líbat ho nebudu,“ smála se. Zatímco ježura australská na českou tenistku moc dojem neudělala – což však platilo i obráceně, když se chomáč ostnů při setkání pokálel – bettongia Plíškovou naprosto dostala. „To je můj šampion. Toho jsem si oblíbila. Je krásný a roztomilý,“ povídala na adresu klokánka králíkovitého. I když i on ji překvapil. „Ale ne, on se hýbe!“ pískla Kája, kterou dnes na turnaji čeká čtvrtfinále proti domácí Tomljanovič.

Na video s Karolínou Plíškovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.