Kolaps Plekance! Šafářová neváhala ani minutu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolaps Plekance! Šafářová neváhala ani minutu

Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová
Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová (Foto: Instagram, ČTK, ČTK/AP)

Ani ostřílený sportovec s notnou výdrží, jakým je Tomáš Plekanec (35), nezvládá už odolávat enormnímu psychickému vypětí a několikaměsíčnímu stresu, kterému je vystavený po ohlášení rozvodu s Lucií Vondráčkovou (38).

Přestože se nemohl dočkat, až opět uvidí svoje syny a neváhal za nimi bezprostředně po Štědrém dni odletět přes oceán do daleké Kanady, neočekával zřejmě, jak moc ho zasáhne, až se svými chlapci Matyášem (7) a Adamem (3) konečně zase uvidí tváří v tvář. Podle Extra.cz prý nakonec zažil takové peklo, že ho musela přijet podpořit i partnerka Lucie Šafářová. Zpět do Česka se pak vrátil údajně úplně zničený.

Také jeho kamarád pro Extra.cz potvrdili, že Tomášův psychický otřes byl silný. „Ano, v Kanadě byl i se svou maminkou a babičkou obou kluků. Ale prožili tam něco, co je zničilo. Tomáš o tom povídal své holce do telefonu a tu to tak vyděsilo, že svátky nesvátky, hned nasedla na nejbližší letadlo a přijela svého přítele podpořit. Šestadvacátého už byla u něj,“ uvedl Plekancův kamarád, a dodal, že konkrétní důvody psychického kolapsu si nechá pro sebe. Na závěr jen podotkl: „Snad je Lucie sama se sebou a s tím, co se jí podařilo, moc spokojená!"

 

Na komentář Lucie Vondráčkové k rozchodu s Tomášem Plekancem se můžete podívat zde: 

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bello
9. 1. 2019 • 20:10

Ta ludra Vondráčková lže jak když tiskne.Je to ***

borka30
5. 1. 2019 • 18:12

Jste prostě nána, která se furt ohání nějakým Hádkem. Trapná jste!

xsedmikraska
5. 1. 2019 • 09:42

To nemyslíte vážně! Pokud se hodlá přihlédnout na pocity dětí, není dobré spěchat. Nejdříve potřebují čas, aby srovnaly v hlavičkách, že táta a máma už nejsou spolu. Přítomnost nové slečny neprospěla ani dětem, ani vztahu mezi oběma manžely. To si mohl Plekanec fakt odpustit.

xsedmikraska
5. 1. 2019 • 09:30

Lžete, Lucie V. taky prohlásila, že Plekanec přiletěl společně s maminkou a Šafářovou. Takže vyzbrojen v přesile.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.