Marešová přišla o milovanou chalupu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marešová přišla o milovanou chalupu

Monika Marešová.
Monika Marešová. (Foto Blesk – David Kundrát, Marek Pátek, archiv Blesku)

Pod pozlátkem stálo majetkové vyrovnání. Leoš Mareš neustále ukazuje na sociálních sítích, jaký má přepychový život, který si užívá s novou ženou Monikou. Kromě relaxu se ale moderátor věnoval i méně příjemným záležitostem s bývalou ženou.

Monika Marešová (37) a Leoš Mareš (42) v tichosti vyřídili majetkové vyrovnání. Podle informací časopisu Sedmička přišla Monika o chalupu, kterou s moderátorem pořídili společně a brali si na ni vysoký úvěr. Manželé se na této skutečnosti prý společně domluvili bez problémů, Monika si totiž před časem pořídila vlastní chalupu za 2,4 milionu korun. Statek s nemovitostí, na který si bývalý pár půjčil šest milionů korun, si ponechal Leoš Mareš a o usedlost se tak bude starat s novou manželkou Monikou Marešovou, kdysi Koblížkovou.

„Podáváme společný návrh na rozvod. Dohodli jsme se na další péči o Jakuba a Matěje a také na finančním vypořádání majetku po rozvodu,“ řekl před časem moderátor a hvězda Instagramu. Jeho exmanželka se tak na rozsáhlé rekonstrukci chalupy nadřela, smetanu však slízne žena nová. Aspoň, že si Monika pořídila chaloupku vlastní, ve které zažije spoustu hezkých chvilek se syny.

 Monika Marešová I. po svatbě exmanžela: Leoš to neřekl ani vlastní mámě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ollina
4. 1. 2019 • 08:09

Na rozdíl od Plekance se umí Marešovi rozvést kultivovaně a s ohledem na jejich děti

Eisenbieger_Otto
3. 1. 2019 • 19:57

kdyby umela uklizet tak bych si ji vzal sem do Zurüchu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.