Belohorcové horor ve vlnách: Boj o život, vrtulník v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Belohorcové horor ve vlnách: Boj o život, vrtulník v akci!

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová
Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (Roman Souček)

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (42), která žije se svým manželem a dětmi v Miami zažila velmi netradiční Vánoce. Manželé se i s dětmi rozhodli vyrazit na výletní loď, která plula po Karibiku. Celá rodina byla z nápadu nadšená, avšak v tu chvíli nikdo ještě netušil, že klidný rodinný výlet se přemění v boj o život!

"Byla to pětidenní plavba z Fort Lauderdale do Mexika na mexický ostrov Cozumel, americký Key West a zpět do Fort Lauderdale. Byli s námi ještě naši velmi blízcí přátelé, manželský pár. Děti si užili na lodi Santu, Salminka měla dokonce na lodi vystoupení v rámci velké vánoční show. Jsme na ni pyšní. Také na Nevka, " svěřila se webu Pluska.sk moderátorka.

Celá rodinka si výlet na zaoceánské plavbě užívala a dokonce podnikli i výlet. „Dali jsme si také výborný oběd v typické mexické domácí restauraci - tequila, fish tacos, guacamole, vše neskutečně chutné, domácí. Milujeme to tam,“ řekla webu Belohorcová. Avšak cestou zpět, když byli jeden den na otevřeném moři, zažili drama, na které jen tak nezapomenou. Jednomu z cestujících se udělalo velmi zle.

 

„Údajně cestoval těsně po operaci a nějak se mu zkomplikoval zdravotní stav. Dokonce celý den pro něj sháněli krev mezi pasažéry a nakonec pro něj raději poslali helikoptéru, "popisuje webu moderátorka krušné chvíle. Záchranu života ke všemu komplikovalo počasí. "V ten den velmi foukal vítr, takže helikoptéra hodinu kroužila nad lodí a nevěděla jak přistát. Nakonec se jim pána podařilo naložit a odvézt do nemocnice, " řekla webu Plusk.sk Belohorcová.

 

Na video se Zuzanou Belohorcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
2. 1. 2019 • 18:48

Tak to bylo o fous ! Mohli jsme byt bez Belohorcove, zaplat Buh !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.