Vánoční hit v Kalifornii? Marihuana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vánoční hit v Kalifornii? Marihuana!

Zaměstnanci jsou v práci vždy usměvaví a klidní!  Kouzelný lék proti vánočnímu stresu!
Zaměstnanci jsou v práci vždy usměvaví a klidní! Kouzelný lék proti vánočnímu stresu! (Foto Instagram.com)

„Byla tu fronta od chvíle, co jsme v devět ráno otevřeli,“ řekla vyčerpaná asistent manažerka marihuanového »obchodu« Magnolia v Oaklandu u San Franciska. A fronty zdánlivě celý den nekončily... Obchody s »hulením« hlásily asi pětinásobek zákazníků oproti běžným stavům.

Legalizaci marihuany ve státu Kalifornie totiž tenhle rok v hojnosti využívali občané všech možných věků i kultur! Vánoce tam letos prostě »běžely« o něco pomaleji. „Někdy si hold potřebujete odvánočních stresů trochu ulevit,“ říká výše zmíněná manažerka Kysa Butler.

Například 73letá Judy darovala zelený antistresový »lék« sama sobě! „Objevila jsem to tady před rokem a... Teď se mi daří skvěle!“ uculuje se, ač přiznává zkušenosti s trávou už z 60. let.

Mladší Christopher zase obchod navštívil, aby svým přátelům daroval „něco nového“ a ve velkém kupoval marihuanové sušenky a jiné dobroty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.