Tajemství největších svateb roku! Munzarová, Kostková a další... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství největších svateb roku! Munzarová, Kostková a další...

Šťastná Barbora Munzarová s manželem Martinem Trnavským.
Šťastná Barbora Munzarová s manželem Martinem Trnavským. (Foto archiv M. Trnavského)

Na veselky to byl bohatý rok! Tuzemské i zahraniční celebrity se braly v českém kostele, na ostrově Mauricius v Indickém oceáně, ale i v kasiny oplývajícím Monaku, nebo dokonce na invalidním vozíčku! 

Srpen

Tereza Kostková (42) a Jakub Nvota (41)

Herečka se po třech letech od rozvodu vdala za slovenského režiséra. S tím byla poprvé viděna při noční romantické procházce Prahou začátkem června. Poslední srpnový den se pak sešel celý rod Kostkových v Housově mlýně.

Bára Munzarová (46) a Martin Trnavský (48)

Herci, kteří spolu žili deset let, se tajně vzali. „Přišel ten správný čas,“ řekl ženich. »Ano«. Obřad proběhl na zahradě rodinné vily Munzarových. Na čas si Bára a Martin dali, i co se zásnub týká. Ty totiž proběhly už před sedmi lety.

Únor

Leoš Mareš (42) a Monika Koblížková (37)

Půl roku po pompézních zásnubách s ohňostrojem si moderátor a módní redaktorka řekli skromné »ano«. Svatba se konala 20. února v kostele v Litomyšli a pár si pozval jen hrstku svých nejbližších.

Červen

Josef Vágner a Marlene (28)

Veselka se sladkým tajemstvím! Muzikant si bral svoji vyvolenou v požehnaném stavu. Na řeckém ostrově Kréta, kde syn Karla Vágnera (76) vyrůstal a odkud pochází jeho maminka Katina (55), se konala velkolepá svatba. Manželé se radují z dcery Amelie (6 měsíců).

Červen

Monika Leová (27) a Martin Košín Miss Earth 2013 a primácká moderátorka se ve východních Čechách vdala za podnikatele Martina. Až jsem skoro přišla o hlas, jak hlasitě jsem »ano« zakřičela. Je to tam! Už jsme s Martinem oficiálně rodina,“ komentovala Monika.

Červenec

Veronika Stýblová (24) a Antonín Slatinský Zasnoubila se letos v únoru, za pět měsíců stihla naplánovat i veselku a vdát se. Ze zpěvačky a finalistky SuperStar 2013 je vdaná paní. Veselka se konala v areálu Yard Resort v Předboji.

Srpen

Nikol Moravcová (31) a Karol 18. srpna 2018 v 18 hodin řekla Nikol Moravcová »ano« Slováku Karolovi, s muzikantem a kameramanem se seznámila loni na jaře, a to přes známou seznamku, kde většina hledá sex. Obřad a následná párty se odehrály na terasách pražského Paláce Lucerna.

Srpen

Martin Zach (31) a Martina Novotná Muž roku 2009, který je následkem nešťastného skoku do vody připoutaný na invalidní vozík, se oženil. Posledního srpna si vzal svoji přítelkyni Martinu Novotnou. „M&M 31. 8. 2018,“ napsal ke svatební fotografii Zach.

Srpen

Saša Rašilov (46) a Lída Němečková (32) Pár tvoří tři roky a vychovávají roční dceru Marušku. Brali se na Lídině rodném Valašsku. Svatební šaty si nevěsta dokonce sama navrhla. Obřad proběhl v kostele v Bratřejově, tedy na stejném místě, kde novomanželé na jaře nechali dceru pokřtít.

Prosinec

Tereza Vágnerová (25) a Petr Aster (25) Zpěvačka a dcera muzikanta a kapelníka Karla Vágnera (76) řekla »ano« otci jejich dcery Madlenky (11 měsíců). Obřad se konal 22. prosince v pravé poledne v bazilice Nanebevstoupení Panny Marie na pražském Strahově. A už v květnu se mladá rodina rozroste o dalšího člena.

POLITIKA

Srpen

Jan Kněžínek (39) a Pavla Zdráhalová (32) Nevýrazný ministr spravedlnosti nominovaný hnutím ANO se v srpnu oženil s dlouholetou partnerkou – a to jen měsíc po uvedení do funkce. Zdráhalová v minulosti působila »v branži« jako mluvčí legislativní rady vlády, naposledy pak jako šéfka kabinetu na ministerstvu práce.

Srpen

Jana Vildumetzová (45) a Jan Mraček (38) Karlovarská hejtmanka a poslankyně Jana Vildumetzová »kope« za hnutí ANO. Přesto si ale v srpnu vzala »hráče« z týmu rivalů, předsedu chebského oblastního sdružení ODS Jana Mračka. Mezi hosty na svatbě byl i premiér Andrej Babiš (64, ANO).

SPORT

Únor

Klára Koukalová (36) a Petr Suchoň (34) To byla romantika! Zprávař z Novy »unesl« svou tenisovou lásku na Mauricius, kde pro ni vystrojil luxusní veselku přímo u moře. „Byl to nejkrásnější den v životě. Slunce, pláž, obrovská romantika,“ rozplýval se Suchoň.

Únor

Lukáš Rosol (33) a Petra Kubínová (25)

Už třetí svatba tenisového dlouhána. Po atletce Denise Ščerbové-Rosolové a moderátorce Michaele Ochotské do toho Rosol praštil s někdejší kolegyní z oboru. Tentokrát ale v utajení! Kráska si jen nenápadně změnila příjmení na Instagramu, až pak oba přiznali barvu.

Květen

Radek Štěpánek (40) a Nicole Vaidišová (29) Ti dva jsou si prostě souzeni... Radek si tenisovou parťačku bral už jednou v roce 2010. Po rozvodu to zkoušeli znovu o pět let později. A letos do toho zase praštili! Na radnici v pražských Stodůlkách si podruhé řekli »ano«! Vyjde tohle »druhé podání«?

Květen

Michal Neuvirth (30) a Karolína Gudasová (26) Hokejový gólman si vzal sestru svého velkého kamaráda Radka Gudase. Neuvirth Karolíně nejprve vystrojil oficiální veselku doma v Ústí nad Labem, pak ale obě rodiny vzal na velkolepou párty do Řecka! „Letí nás tam asi třicet,“ culila se paní Neuvirthová.

Červen

Michael Krmenčík (25) a Denisa Vávrová Reprezentační šutér si vzal svoji dlouholetou lásku na Okoři! A že to byla veselka opravdu sladká, zajistila sama nevěsta – cukrářka. „Byla jsem hodně nervózní, ale jinak jsem šťastná, všechno je perfektní,“ zářila Denisa, která nedlouho před svatbou povila dcerku Claudinku.

Říjen

Lucie Voňková (26) a Claudia van den Heilingenberg (33) Láska je láska... Nejlepší česká fotbalistka do toho praštila se svou spoluhráčkou z Bayernu Mnichov, s níž se zná čtyři roky! Jejich svatba na okraji bavorského velkoměsta čítala vše, co měla: společné krájení dortu, první novomanželskou pusu či tanec před svatebčany... A Claudia už se jmenuje Voňková!

Listopad

Ladislav Vízek (63) a Simona (39) Svatba mezi mrakodrapy! Legendární »Vizour« odletěl se svou o 14 let mladší partnerkou do Dubaje, kde si ji na břehu Perského zálivu vzal. A to přitom fotbalový internacionál dlouho plánoval, že se ožení u sebe v Čimicích...

ZAHRANIČÍ

Únor

Emily Ratajkowski (27) a Sebastian Bear-McClard (31)

Modelka, mnohými označovaná za nejkrásnější ženu planety, není od února volná. Herce a producenta si vzala jen po pár týdnech vztahu, »ano« si řekli na radnici.

Červenec

David Hasselhoff (66) a Hayley Roberts (38)

Slavný herec se ženil už potřetí. Ač s někdejší prodavačkou kosmetiky a příležitostnou modelkou chodil už sedm let, jeho dvě předchozí žádosti o ruku odmítla.

Srpen

Joanna Krupa (39) a Douglas Nunes (45)

Hvězdná polská modelka a mediální obchodník oznámili zasnoubení v březnu, už o pět měsíců později se vzali při skromném obřadu v klášteře v Krakově.

Září

Gwyneth Paltrow (46) a Brad Falchuk (47

) Držitelka Oscara svatbu s režisérem a producentem pečlivě tutlala, fotky z obřadu, který se konal na newyorském ostrově Long Island, zveřejnila až po dvou měsících.

Duben

Richard Gere (69) a Alejandra Silva (35)

Americký herec do toho praštil už potřetí, pro španělskou publicistku a aktivistku to byla pro změnu druhá svatba. A Alejandra je od srpna těhotná...

Květen

Hugh Grant (58) a Anna Eberstein (39)

Svatba hvězdného britského herce tak trochu zapadla ve stínu sňatku prince Harryho. Švédskou televizní producentku si totiž bral jen týden po královském obřadu.

Červen

Kaley Cuoco (32) a Karl Cook (27)

Hvězda seriálu Teorie velkého třesku to bere šmahem. Necelé dva roky po rozvodu s tenistou Ryanem Sweetingem (31) si vzala profesionálního jezdce na koních Karla Cooka.

Září

Gwyneth Paltrow (46) a Brad Falchuk (47)

Držitelka Oscara svatbu s režisérem a producentem pečlivě tutlala, fotky z obřadu, který se konal na newyorském ostrově Long Island, zveřejnila až po dvou měsících.

Září

Justin Bieber (24) a Hailey Baldwin (22)

Hvězdný zpěvák a modelka, dcera herce Stephena Baldwina (52), se, rovněž tajně, vzali 13. září. Vzhledem k jejich jmění zaráží fakt, že nepodepsali předmanželskou smlouvu.

Říjen

Princezna Eugenie (28) a Jack Brooksbank (32)

Pět měsíců po svatbě Harryho přišla další královská veselka. Princeznu Eugenii dostávala před sňatkem do formy i česká výživová poradkyně Gabriela Peacock (38), rozená Báňová.

Říjen

Barbara Bush (37) a Craig Coyne (37)

Dcera někdejšího amerického prezidenta George Bushe ml. (72) se provdala za scenáristu, k oltáři ji dovedl její otec. Na svatbě byl i její později zesnulý děda Bush st. (†94).

 Leoš Mareš společně s obchodní galerií Mall.cz plnil zákazníkům vánoční přání



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.