Rolins po hořkém rozchodu s Rytmusem: Hlavně nepotkat vola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rolins po hořkém rozchodu s Rytmusem: Hlavně nepotkat vola!

Zpěvačka připustila, že se jí po letošním rozchodu s Rytmusem ulevilo.
Zpěvačka připustila, že se jí po letošním rozchodu s Rytmusem ulevilo. (Foto ara)

Po sedmi letech vztahu se rozešli jako přátelé, tento stav jim ale příliš dlouho nevydržel. Řeč není o nikom jiném než o zpěvačce Daře Rolins (46) a Rytmusovi (41). Jejich rozchod stále doprovází nekončící rozepře a hádky. O jejich vztahu se nedávno rozpovídala i samotná zpěvačka.

„Myslím si, že na obou stranách se nám ulevilo. Mně tedy rozhodně, protože jsem cítila už dlouhodobě, že to není úplně ono,“ svěřila se Rolins v rozhovoru pro Top Star Magazín. V současné době žije rapper s moderátorkou Jasmínou Alagič (29), se kterou se dokonce stihl i zasnoubit a má velkou potřebu veřejně ventilovat, že je s ní šťastný a prožívá to nejkrásnější období.

Zatímco rapper na sociální síti sedmiletý vztah s Rolins úplně zazdil, smazal veškeré fotografie a dokonce nechal odstranit videoklip nazvaný 8. október, který zpěvačce věnoval k prvnímu výročí jejich vztahu, zpěvačka má na jednu nejdůležitějších událostí, která ji v tomto roce potkala jiný názor. „Chci si v sobě uchovat to dobré. V srdci i v paměti. Úsměv na tváři a mír. Jsou věci, ke kterým se však člověk nemá vracet,“ řekla blonďatá diva v rozhovoru.

Přestože svůj rozchod oznámili v přátelském duchu, směr jakým se jejich rozchod poté ubral, nečekala ani samotná zpěvačka. „I když jsem si myslela, že zůstaneme hodně dobrými přáteli, protože tak jsme se i rozešli, náš vztah je teď na bodu mrazu. Na druhou stranu, takový je život. Je to stav, který přirozeně nastal. Nijak mě to netrápí. Hlavu svěšenou ve dlaních opravdu nemám. Jedeme dál,“ svěřila se Rolins Top Star Magazínu.

A jak řekla, tak také udělá. Zpěvačka bude mít začátek roku 2019 opravdu pestrý. "V lednu budu na Bali a v únoru točím klip v Los Angeles," svěřila se Rolins se svými plány a dodala: "Doufám, že mě hlavně nepotkají žádní volové." 

 Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.