Hvězda StarDance Tomicová: Popsala pocity po prohře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda StarDance Tomicová: Popsala pocity po prohře!

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Foto ČT, Instagram.com, ara)

Po vyhlášení výsledků deváté řady taneční soutěže StarDance se strhla pozornost zejména na letošního vítěze Jiřího Dvořáka (51) a Pavlu Tomicovou (56), která skončila na druhém místě. Oblíbená herečka po vyhlášení výsledků popsala své pocity ze stříbrné příčky.

"Pocity jsou krásný. Měla jsem je, už když jsem věděla, že jsem se do finále dostala, byla jsem tam jediná žena, navíc druhá příčka. Nádhera. Cítím se šťastně i unaveně," řekla webu Super.cz Tomicová.

Herečka měla po celou dobu soutěže velkou oporu ve své rodině. O Tomicové od prvního kola obrovské množství lidí, včetně skoro všech spolusoutěžících, prohlašovalo, že ona je jejich favoritkou. To, že se nakonec nestala královnou tanečního parketu, ji pochopitelně mrzelo. "Jsem přítomný člověk, řeším situaci, až když se děje. Přála jsem si to samozřejmě, kdo by si to nepřál. Koho by to nemrzelo," svěřila se webu Super.cz.

Nyní se však herečka po deseti týdnech náročných tréninků těší na odpočinek, který si zaslouží snad nejvíce ze všech soutěžících. Tomicová totiž kromě příprav na taneční soutěž stála před kamerou seriálu Krejzovi. "Je to oddych, jsme všichni unaveni, já samozřejmě ještě víc. Těším se na odpočinek, děkuju," dodala herečka webu.

 

 Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! 

Video se připravuje ...


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.